Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А ти а скопјаните. Исто е. Во сојуз со нив си. Дајте ми сега маица!!!!!!!!
Акмак, ти реков.....дознај кое комбе може да ти пренесе...јас лично ќе отидам до автобуска и ќе ти оставам.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
Акмак, ти реков.....дознај кое комбе може да ти пренесе...јас лично ќе отидам до автобуска и ќе ти оставам.
Не можи.....ама ќе дојдам таму лично да си земам. А какви ќе бидат новите? Со 6 ѕвезди? :icon_lol::icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не можи.....ама ќе дојдам таму лично да си земам. А какви ќе бидат новите? Со 6 ѕвезди? :icon_lol::icon_lol:
Хахахаха...прво да се квалификуваме во ЛШ...па после со 6...хахахаха....!!! значи за 2 сезони одприлика, почекај си :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
Хахахаха...прво да се квалификуваме во ЛШ...па после со 6...хахахаха....!!! значи за 2 сезони одприлика, почекај си :)
Нема чекање. Ако чекаме нема никогаш да дочекаме. Да си ги напрајме ние со 6 после нека освојат дибециве
--- надополнето: 6 април 2012 во 01:01 ---
соба 23 она ЛШ 5 + 18 ЕПЛ :sneaky:
Ај сите да ги собериме (ова за друга маица) колку идат таму?! Цела маица со ѕвезди

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Си потрошив 11 минути од мојот живот залудно!:facepalm:
Ебаго 3 страни бош муабет.

Кога сме веке кај новитетите за Ливерпул........(клик на сликата за линк)

http://www.youtube.com/watch?v=iMCpsfSZDmw
Ова е играч кој би ни донел решение во поглед на креативноста. Играч кој во сите погледи наликува на Суарез. Исти тип на играч, но сепак различни во поглед на позициите кои ги играат. Дечкото во главном игра во средина позади напагачка линија. Лично јас сум го гледал дека одлично се снаоѓа и на страничните позиции.
Најдоброто во овој играч е тоа што е само 19 години, па така може да трпи и клупа до калемење и навикнување на начинот на игра.

http://www.youtube.com/watch?v=rXCn4mdKOHo
Играч кој мене лично ме фасцинира од времето кога играше во Селтик. Класичен Англиски Крилен играч, со Бразилски дриблинг....... И ТОА КАКОВ ДРИБЛИНГ.
Со оглед на тоа што во моментот во Фудбалскиот свет на прсти може да се избројат играчи кои играат на позиција Десно Крило....(Хулк не игра на таа позиција) јас би бил пресрекен доколку би го зеле овој играч.
Пуца сас две ноге, противниците ги прави Мајмуни...... а башка го има Островскиот менталитет така да не му треба прилагодување.
Најголемиот плус е тоа што овој играч моментално игра во Спартак Москва..(да добро прочитавте)...мислам кај се видело Островец па макар и Ирец да игра во Ладната Росија.

http://www.youtube.com/watch?v=2nP4L1ulBXY
Играч кој во моментот според мене ни треба очајно, играч кој е класична 9 (деветка), играч КОМУ РАБОТАТА МУ Е ГОЛОВИ И НИШТО ДРУГО...... Она што Роземберг го вели за овој играч дека бил готован и такви работи... тој е таков тип на играч, ја би го споредил со големиот Раул. Едноставна Машина за Голови.
Најголемиот плус во овој играч би го добиле со тоа што веке го имаме Суарез во тимот. Така да кога би ги споиле овие двајца би добиле Активна Машина за Голови.

................................................................................

Тие се играчите кои според мене ни требаат.
Воопшто не се плашам со заминувањето на Аурелио...... впорчем тој со повредите беше исто како да е заминат многу поодамна.
Со заминувањето на Макси веќе ја предложив замената која ја јас гледам како иден продукт. Лукас Моура.... со тој играч би добиле фудбалер кој би ја трпел клупата.
Со зминувањето на Кајт, мојата замена во него е МекГиди..... впрочем тоа според мене би било како голем плус а не минус....
Во поглед за решение во нападот.....Кавани

Други играч воопшто не ни ни требаат.
Ова се играчи кои и реално Ливерпул може да си ги дозволи...... со малку поглеми потешкотии со Кавани кој сум сигурен ке бара ЛШ фудбал..... но сепак тука сигурно би се искористил Суарез како лобист.

Играчи од типот на Игуаин, Бензема и такви работи РЕАЛНО Ливерпул може да само да сонува во моментот, со оглед на позицијата во која се наогаме.

Овие играч спроред мене не би требало да им пречи тоа.

:....................................

Во оваа прилика би сакал да го прашам Пеја , или оние кои ги имаат маиците...
Дали маиците се правени во ЕАМ (Штипска фирма) или во некоја друга????

....................................

И да банирајте ја Розава...... спамира по 1 една страна дневно.....:pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Брат, маиците не знам од кај се зошто ние не ги купивме...него од печатницата си ги нарачуваат.

П.С. Убав осврт на играчите си направил(y)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
............................
Е па ај да продискутираме тогаш (конечно нормална дискусија)
1.Лукас Моура е стварно страшен играч. Го видов малку и на Копа Америка каде не доби многу шанса ама дечкото има страшна контрола на топката и одличен дриблинг. Би бил страшно засилување арно ама не го бараме само ние. Пред некое време прочитав дека наводно агентот признал дека имал контакт со Ливерпул е сега колку е вистина стварно не знам. А на трансфермаркет од кај што си ја зел сликата пиши 10 милиони што е далеку од вистинската цена која ќе ја побара Сао Паоло. Ќе оди некаде блиску до 30 милиони претпоставувам а нешто читав сакале клаузула да му стават од 70 :confused:. Тоа дефинитивно не ни треба. A се си мислам дека нашиве ќе тргнат по Гастон Рамирез од Болоња. Дечкото игра и лево крило и атакинг мидлфилд слично како и Лукас (кој игра атакинг мидлфилд а исто може и лево и десно крило). Секако овој ќе е поефтин и ќе биди полесно да се земи. Дали е добар поима немам пошто никогаш не сум го гледал ама е уругваец така да е доста реална опција a и во последно време се шпекулира за него па што ќе биди ќе видиме.
2.Аиден Мек Гејди - добар играч со добар дриблинг точно. Единствено сум го гледал против Македонија кога правеше будали од нашите ама па тие и онака се будали и неспособни така да и тоа не ми е некое мерило. Сакав да го гледам во Спартак и многупати чекав таква утакмица. Еднаш начекав арно ама копуков не играше :mad:. Добра ти е идејава со овој. Не би бил лош ама под услов да се земи уште едно крило ако си оди Кајт. Гледам по статистикиве има 26 години и тоа пред два дена наполнил а има дупло повеќе асистенции неголи голови. Скоро секоја сезона има двоцифрен број асистенции нешто што би требало да го земат во предвид Комоли и Кени. Е сега нити шкотската лига нити пак руската се квалитетни како ПЛ ама па обично тие кои идат од Русија во Англија добро се снаоѓаат. Ќе видиме интересна опција ти е овој
3. Кавани - не фала. Ме нервира некако е гломазен и статичен. Нека си дава тој по 100 гола по сезона не ми се допаѓа воопшто. А и ПЛ не е Сериа А. Еден готован си имаме - Керол така да друг не ни треба.
Јас тука би одел по Роберто Солдадо. Одличен финишер и според мене далеку пофлексибилен напаѓач од Кавани. Зошто Солдадо? Валенсија нема да бара над 30 милиони. И Мата и Силва отидоа за помали суми од 30 а единствено Виља замина за 40 ама Виља беше години уназад докажан како страшен напаѓач и во Валенсија и во Шпанија. Друга причина е што нашиве можат да го излажат некако. Нас не лажат 20 години ќе можат и овој да го излажат. Со Валенсија од 3то место погоре нема да мрдни во Примера а во ЛШ групна фаза или максиум 1/8 финале. За разлика од нив ние имаме амбиции нели? :icon_lol: Плус нашата финансиска ситуација е подобра. А и малку смотаничок ми изгледа па можи ќе се намами да дојди овде :D
Или пак Леандро Дамиао. Не го имам многу гледано ама дечкото има потенцијал и талент. Е сега проблемот е што можи многу пари да бараат овие а и некако бразилски напаѓач во ПЛ не оди.......барем досега не ми текнува на некој добар бразилски напаѓач кој правел растур во ПЛ. Ама па дали и некој стварно квалитетен дошол во ПЛ?!
П.С зошто бе мене да ме банираат? Јас сам ли спамирав?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Леандро Дамиао ... Веќе имаше една анализа за него и тоа баш во траѓнсфермаркт каде се спомнуваше за неговата приврзаност кон местото на живеење. Пред две сезони знам го бараше Милан но баш поради тој факттие ссе одкажаа однего.

Што сеоднесува до Кавани.... Неможеш да очекуваш од него да дрбла или пакасистира......реков тој е класична 9 каде неговата задача е единствено голови.

Солдадо..?играч које склонна повреди.......не благодарам.

ПС. И да, ти си најзаслужен за спамот во последно време!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
Леандро Дамиао ... Веќе имаше една анализа за него и тоа баш во траѓнсфермаркт каде се спомнуваше за неговата приврзаност кон местото на живеење. Пред две сезони знам го бараше Милан но баш поради тој факттие ссе одкажаа однего.

Што сеоднесува до Кавани.... Неможеш да очекуваш од него да дрбла или пакасистира......реков тој е класична 9 каде неговата задача е единствено голови.

Солдадо..?играч које склонна повреди.......не благодарам.

ПС. И да, ти си најзаслужен за спамот во последно време!
1. Леандро Дамиао - нешто како Хесус Навас носталгијата што ја има?
2.Кавани - веќе имaме една класична деветка - Енди Керол и мора да ја добие својата шанса.
3.Солдадо можи да изигра преку 35 утакмици сезоната што според мене е довoлно. Една добра комбинација од Керол,Суарез и Солдадо па и Кајт ако остани и ќе немаме проблеми во нападот.
П.С Не сум само јас. Можи сум заслужен ама тука имаш уште 3-4 други спамери

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
1. Леандро Дамиао - нешто како Хесус Навас носталгијата што ја има?
2.Кавани - веќе имaме една класична деветка - Енди Керол и мора да ја добие својата шанса.
3.Солдадо можи да изигра преку 35 утакмици сезоната што според мене е довoлно. Една добра комбинација од Керол,Суарез и Солдадо па и Кајт ако остани и ќе немаме проблеми во нападот.
П.С Не сум само јас. Можи сум заслужен ама тука имаш уште 3-4 други спамери

Навас не знам? ..... Но знам дека статијата беше бааги опширна и сериозна.

Што се однесува до Солдадо ..... Колку шосе сеќавам тој е бааги склон на повреди, и никогаш нема одиграно комплетна сезона. Впрочем затоа и му Реал се одкажаа од него.

Кавани - Керол .... Можеби и двајцата ја играат истата улога, но се различни во својата игра светлосни години!

Kajgana Shop

На врв Bottom