TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Fox movies има македонски титл или не?
Сега за сега нема македонски титл, само српски, но наскоро може ќе пуштат како и на FOX LIFE и FOX CRIME. :)

P.S Конечно им текна на Сител и Сител 3 да стават телетекст и сега почна да има EPG на Сител и Сител 3. :)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
Доколку се задоцни со плаќањето на сметка колку толерираат Тотал ТВ или веднаш исклучуваат ?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Доколку се задоцни со плаќањето на сметка колку толерираат Тотал ТВ или веднаш исклучуваат ?
Два месеци толерираат, односно вториот месец те опоменуваат со порака на цел екран, ти кажувам од лично искуство, а тоа беше поради тоа што кога го земав тотал тв два месеца не ми дојде сметка и на екранот на секои десет минути ми пишуваше дека ќе ми го исклучат, и после уплатив на обична пп10 уплатница и тоа ми се изгуби.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Дали може некој да ми каже дека сум нов корисник на Total TV како можам да ја зголемам сликата на HBO Comedy,или кај сите е иста?:)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Дали може некој да ми каже дека сум нов корисник на Total TV како можам да ја зголемам сликата на HBO Comedy,или кај сите е иста?:)
Мислам дека може, ама не знам кај се иде. Иначе го имаш HBO пакетот? Како го активира?

P.S. Да ве прашам сите како ги плаќате сметките, дали секој месец ви доаѓаат или како мене на два месеца?

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Како да го зголемам ако може да ми кажете не се гледа вака филм..а јас сум нов корисник и кога си нов работат сите пакети ;)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Дали е можно:
Јас имам антена со DiseqC мотор...Они само да ми дадат ресиверот со картицата и да им плаќам месечно онолку колку што си кошта пакетот ?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Дали е можно:
Јас имам антена со DiseqC мотор...Они само да ми дадат ресиверот со картицата и да им плаќам месечно онолку колку што си кошта пакетот ?
Па и ја имам така, само ресивер ми дадоа и картица а антената и моторот си беа мои, дилерот само ресиверот ми го монтира. Не е ништо чудно, само ресиверот ќе си го земеш, и ќе му платиш на дилерот што ќе ти го намести ресиверот и што ќе ти ја активира картичката.
--- надополнето: 8 април 2012 во 17:06 ---
Како да го зголемам ако може да ми кажете не се гледа вака филм..а јас сум нов корисник и кога си нов работат сите пакети ;)
А ќе го зголемуваш само за еден месец? :D :D Иначе кој дилер(како се вика?) ти ја местеше опремата?

Kajgana Shop

На врв Bottom