Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Види си го аватарот...........
Абе ок, знам дека ќе биде тешко, ама кој очекуваше еве дека денес Мистер Престап ќе распали? Спорт е се е можно, затоа викам да почекаме иако знам дека ќе биде тешко

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види си го аватарот...........

То е то. И судиите заебаја малку работа во второто ама и сами се тепавме. Двајца поќе ние примаме 2 гола од контри
Ајде утре ги тепаме жолтите и на крајот со Бразил и ете сме во Лондон
П.с. Барем Миркуловски да ја погодеше таа последната да ја фатев на ливче...
офффллелеее пропуштивме голема шанса и јас со кој ум трчав да ја уплатам 2-ка место 1 па ако тепавме уште поубо ќе беше отколку фатено ливче ама тоа е кога самите сме си криви. Не изигравме ни пола од она што го игравме на ЕП. Кире место да смени нишан се амо горе шутира, се му фати голмано. Крилата ај и така и така си дојдоа до просекот, Мојсо одличен, одбраната многу слаба, голманот во второто
, а за играњето со играч повеќе да не зборувам....
Мистер престап распали бидејќи овие беа сконцентрирани на Кире и на Мојсо, барем во второ полувреме беше така. Во прво постигна 6 гола Мојсо, ама во второ речиси и да го немаше.Абе ок, знам дека ќе биде тешко, ама кој очекуваше еве дека денес Мистер Престап ќе распали? Спорт е се е можно, затоа викам да почекаме иако знам дека ќе биде тешко![]()
Џуниор е Наумче иначеЈебига,незнаевме на крај да искористиме шанса, премногу технички грешки, многу примени гола со играч/и повеќе, нерешителен Киро денес многу, исфорсира неколку шута безврска, Борко просечен, исто и другите ..едино браќава Мојсовски се за пофалба,посебно џуниор ме изненади![]()
druze kakvi sudii ni se krivi! aj da bideme realni ednas..pola utakmnica ungarcite so igrac pomalku. 13 tehnicki greski. selektor drvo. so igraci kako filip lazarov i uste nekolku koi se samo na broj ne se igra na olimpijada.Судијата ја претера реално, а дали треба да очекуваме нешто утре против домаќинот. Дупло полошо ќе судат за нас, ама сепак сме Македонци, без разлика против кого и каде играме.
Друже оваа Унгарија е преслаба за Шведска...
Ние изигравме маестрално КАТАСТРОФАЛЕН меч!
Не функционираше ништо.
Немавме ни одбрана, ни голман ни напад.
Унгарија не победи со 41 годишен меч, без неколку клучни играчи
Бар Миркуловски да погодеше, на крај и тоа ќе беше важно во случај да ја тепаме Шведска, а Ѓведска да ја тепа Унгарија па во кругот да имавме подобра гол разлика...