Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А можевме повеќе да имаме сегааааа , но среќата ко сон ни бегаааааааааа .... Јебеш га , ова треба да ни е химна ....

и пак Унгарија неможеме да ја добиеме...летнаа со изјавине пред натпреварот а сега кај се :tapp:

Кире неможе да мрдне бе од овие коњите маџарски, ах рака да им се исуши!

место знакон од индијанците, шундо на негово место

RandyQuaidXOut.jpg

Судијата ја претера реално, а дали треба да очекуваме нешто утре против домаќинот. Дупло полошо ќе судат за нас, ама сепак сме Македонци, без разлика против кого и каде играме.

И пак на крај, играч повеќе -> напад -> промашуваме, а потоа веднаш примаме гол.. :tapp: Неверојатно значи на кој начин го изгубивме мечот, сите нокти си ги изгрицкав у пичку матер.. Изнервиран сум ептен, не ми се зборува повеќе.. Оди тепај ја сега Шведска ако си машко.. Утре мора да умрат на терен ако сакат да го посетат Лондон.. Ако не, здравје до следниот пат..

Заслужена победа на маџарите.........ај нек им е со среќа на ОИ да ги изнапунат таму сите.
Ебате репрезентацијата што натурализира цела една постава.Ако им се дешава тоа со Наѓи што го зема уште поголемата курва - Шпанија.

Нема друг иако има земено три голмнани.

Тие се тука само за да земат пари ако имаме успех :D
Абе Борко се скапа бранење денеска :pos:Се вклопи во тимот :(

Тоа е тоа...
Збогум олимписки сништа, се е по наша вина:place:

Ваква шанса нема да имаме НИКОГАШ ПОВТОРНО!
Има уште два меча бе, аман како сте се разочарале :D
Па ќе ги победиме Шведска и Бразил... Златко Мојсоски, за малце ќе те ставав на профил слика :pos:

АБЕ ГУБИМЕ ОД СТАРЦИТЕ ПЕРЕЗ И КРИВОКАПИЌ :mad::mad:

Како може бе дибек еден.... АЛООООООО на -1 играч помалку не бара тајм аут... аууууууууууууууууууууууууууууууууууууу овде кога ке дојде ако не биде исвиркан макар и влегол на олимпијада ништо.... КАТАСТРОФА.... срамота...цццц

се плашев дека може да поминеме лошо и така излезе штета,али ајде не е се изгубено !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom