Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Тоа е....
со тренер како шундо
со незнаење да се искористат 100 минути со играч повеќе
со проклетата стока борко на гол,што не му текнува сам да излезе а глуми Џек
со едно крило,иако златко денес беше за пофалба

Тоа е тоа.

Ваква шанса тешко дека пак ќе ни се укаже така да.....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.691
Inaku mislam deka Ungarija ke ja pobedi Svedska.Utre e nasata sansa !
Друже оваа Унгарија е преслаба за Шведска...
Ние изигравме маестрално КАТАСТРОФАЛЕН меч!
Не функционираше ништо.
Немавме ни одбрана, ни голман ни напад.
Унгарија не победи со 41 годишен меч, без неколку клучни играчи :)

Бар Миркуловски да погодеше, на крај и тоа ќе беше важно во случај да ја тепаме Шведска, а Ѓведска да ја тепа Унгарија па во кругот да имавме подобра гол разлика...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Абе какви судиии бе. Вие гледате. Па пола натпревар Унгарците играа со играч помалку. Шундовски идиотот. Абе откажи се од селектор. Нели гледаш дека немаш две чисти. Но ние сме криви. Кога ги пречекавме на плоштадот сите му шлакаа раци на идиотот. Абе исвирки го таму да му текне да му дојде тој мозокот ако воопшто го има...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Ги тепаме утре Швеѓаните 100 % сум сигурен. Ма да и 2 победи до крај не значат дека ќе идеме понатаму.
Tреба сега бар 3 разлика да ги тепаме Швеѓаните (за секој случај) и после со Бразил што е можно повеќе, за секој случај.. Кој знае што ќе биде до крајот, ама не смеат да се откажат.. Утре срце на терен и може да победат..

Цццц, ептен ќе ми биде мака ако не поминеме.. Замислете и ракометарите и кошаркарите играат на ЛОИ, мераци ќе биде во Август..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.984
Поени од реакции
16.420
Унгарија можеби и најслабата репрезентација ја има до сеа, тоа ни беше шансата на нас.. имале тие појаки играчи од овие. А кај нас беше обратното, тоа ме изнервира многу, што имавме големи шанси да ги совладаме. Ама ништо не се изигра како што треба.
Штета голема.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.250
Почна плачењето?Добро е, си помислив да не сум заспал :sneaky:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
То е то. И судиите заебаја малку работа во второто ама и сами се тепавме. Двајца поќе ние примаме 2 гола од контри :tapp:

Ајде утре ги тепаме жолтите и на крајот со Бразил и ете сме во Лондон :)

П.с. Барем Миркуловски да ја погодеше таа последната да ја фатев на ливче...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не е финтата што примија туку што имаа напад за израмнување а не ни упатија удар туку направија пробивање ...
Ама тоа е, ја не сум изненаден, реков уште по ЕП дека факторот тренер тек сега ќе стапи на сцена кога Македонија нема веќе да се домаќини за време на натпреварите, остајте тоа што дошле бајаги македонци од страна доено, они и навивање = магаре и музика.

Реков уште тогаш, си плакневме очи со тоа освоено 5то место кое за мене лично беше неуспех, таква прилика да бидеме домаќини на едно такво големо натпреварување прашање е кога пак ќе имаме и прашање е дали ќе ни се поклопат коцките со ракоментната генерација, еднаш ни се поклопија, ние со Шундо билдерот ги испративме, кој на тајмаут им вика ќе играме одбрана 5 плус 1 и ќути после и слуша Лазаров што сугерира.

Уште и баскет да не поебат и пикадо мајсторите да го носат знамето у Лондон.
Неуспех било 5то место дај читајте се што пишете, преку ноќ не се стига до финале, тој пораз од Данска ни се врати после со ист број бодови беа три екипи ние бевме прва од тие и игравме за 5то место и Олимпијада.

Кошаркарите имаат селектор на рамниште со Шундовски, па сеа ти види.
wtf?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Шундовски не го менува Ристовски цел меч.
Зема тајмаут 20 секунди пред крај на -2 негатива.
Нема одговор на фластерот врз Лазаров.
Свињана Кривокапиќ го надскокнува целиот наш блок.
Примаме голови со играч повеќе.

Што сакате повеќе?

P

PewDiePie

Гостин
Бркај го тоа ѓубрето шундовски ПОД ИТНО !

Му ебам племето безосетно.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Не надиграа, ние правевме повеќе грешки, шутиравме брзо и не погодувавме и толку е. Сепак не изгубивме од слаба екипа но можеме повеќе, се надевам ќе тепаме на останатите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Добро да го еам, што очекувавте вие од нашите таму !? Да урлаат 60 минути !? Па глеате дека се фамилијарно отидени, многумина од нив и заборавиле македонски па камоли да урлаат. Доволно е нивното присуство таму, у Шведска се, не е Србија.

Катастрофаланата игра е виновникот, 15 факинг грешки еј !!! Цели 10 минути со играч повече у прво не искористивме!

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Fakt e deka mnohu tehnicki greski imavme, trebase da davame golovi koga imavme igrac poveke, imase i nekoi navistina somnitelni sudiski odluki na nasa steta...propustivme navistina ogromna shansa da se napravi pozitiven rezultat..So Svedska navistina tesko ke bide...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom