Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само појака одбрана,да се стегне Перез и Кирило да не шутира неизнудени далечини и ќе се нареде работата.

Ангеловски, Филип Алзаров, и митков не се за во репрезентација. Пдообро млади играчи наместо нив да се докажуваат како што тоа го наоправи Столе на евроспкото.
+ Златко

Се молат судиите да не им исклучуваат играчи на Унгарија......ќе изгубиме :(

Kako i da e uste nisto ne e izgubeno. Ima eden kup raboti sto mozat da se popravat i da ja nasocat vodata na nasa strana.

Ај белким че почна нас да ни исклучува играчи, па че му тргни...

Се моли Шундо да научи да игра фластер кога некој 50 годишен играч ни шутира од кај сака. Фала.

Не знам некои луѓе како немаат трошка морал у себе и идат на штета на целата репрезентација. Не ми е јасно како Шундо сеуште е таму кај што е.
Абе говедо едно дај си оставка одма после квалификацииве, без разлика што ќе се направи, не те бива и не те бива. Право теле.
Златна генерација имаме која со правилно водење и правилно селектирање на играчи ќе беше за едно ниво погоре од колку што е сега.

Иначе само ако се подобри одбраната у второ и ако не се брза у напад ќе можеме да се надеваме на победа.

Ако не смениме игра за 360 степени, страшно ќе е.Дали е до притисок и еуфорија не знам, ама морат да сменат запобеда!

ете ги Алушевски и Козла.......сеа играме со крила..АЈДЕ МАКЕДОНИЈООООООООООООООООО

Димовски :oops:
--- надополнето: 6 април 2012 во 15:43 ---
Сам Мојсо БРАВО :cuc:

Гулаш бил, јас мислев дека е Буљаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom