Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Е сеа не знам како иде ова со групиве, дали директно се пласираат, дали после има разигрување, не ми текнува како беше.

овие пошто се први ќе играат една утакмица за влез, тие од 2-5 играат ко у Англија у Чемпионшип...

овие пошто се први ќе играат една утакмица за влез, тие од 2-5 играат ко у Англија у Чемпионшип...

Од 3-6 играат во Чемпионшип, првиот и вториот директно. :)

Eден и единствен.

Од 3-6 играат во Чемпионшип, првиот и вториот директно. :)

Eден и единствен.

Овој Раул значи во глобала колку неопасно делува(изгледа) , а всушност која играчина е ... тоа е чудо!

Жорди алба че го санја ноќеска Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Солдадо на клупа, официјално.

Guaita; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa, Parejo; Feghouli, Piatti y Aduriz

Starting XI: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Xabi, Khedira, Ozil, Cristiano, Higuain y Benzema.

Casillas; Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Benzema, Özil, Cristiano; Higuaín

Едино шо ме плаши е Албиол. Се надевам напаѓачите брзо ќе си ја завршат работата.

Што мислите, кој изиграва “жена“ при сексуалните односи на Мурињо и Албиол?? :@ :@ :@

Абе ае мрш озил та озил, албил та албиол, кака и варан зашо се ? ди мариа ?

Абе ае мрш озил та озил, албил та албиол, кака и варан зашо се ? ди мариа ?

Каранка кажа дека Ди Марија постепено ќе се враќа, нема веднаш да го пуштат у игра за да не направат грешка пак па да се повреди повторно...

Него, единствена полоша варијанта од тоа Албиол да е во почетниот состав, е Албиол да влезе како резерва оти у таквите случаи секогаш примаме гол... :icon_lol:

Изгледа Мурињо е претпазлив за тоа... :pos:

Untitled-2.png
--- надополнето: 8 април 2012 во 21:05 ---
Албиол одигра добар натпревар последниот пат коа играше стопер.

Хахаха, убаво кажа коментаторо за пеналот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom