Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е вака се анализира меч..
Не како Магдинчев..:D
Стефче Стефановски,еден од најдобрите стручњаци,теоретичари,и пред се аналитичари шо ги има/л македонскиот ракомет.....:cuc:
http://tera.mk/View-Video/Ракомет-Квал.-за-ОИ-Лондон-2012/4111/Ракомет-Квалификации-за-ОИ-Лондон-2012/Page-1

Која одмереност во ставовите, која професионалност, која стручност, кое искуство, како неосетно ти наметнува оптимизам, мислам каде се кријат бе ваквите наши квалитетни луѓе :cuc: И како респектира све, и наши и нивни и дека се треба да се изработи на терен, мислам секоја чест:cuc:

Шо убаво ги пречекаа...

Човекот на одлука утре

229690_239283556094816_100000395209505_810729_1560999_n.jpg
па се стегнал Шундо мускули покажуе o_O

Да живее гугл транслејт па можеме да разбереме дека Швеѓаните се плашат дека ќе бидат малцинство на трибините. Даваат дефиниција дека еден наш навивач вредел за четворица нивни :cuc: и очајно повикуваат на подршка за да се почувствуваат дека играат дома :pos:Гревчиња!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article14641183.ab

Е вака се анализира меч..
Не како Магдинчев..:D
Стефче Стефановски,еден од најдобрите стручњаци,теоретичари,и пред се аналитичари шо ги има/л македонскиот ракомет.....:cuc:
http://tera.mk/View-Video/Ракомет-Квал.-за-ОИ-Лондон-2012/4111/Ракомет-Квалификации-за-ОИ-Лондон-2012/Page-1

Браво! Секоја чест!

Него да не испадне утре дека Темелков не е повреден и ќе игра? :) Оваа емисија е правена денес, водителот го спомна Темелков дека отпатувал и не бил сто посто подготвен, а Стефче не го поправи иако разговарал со Шундо пред да патуваат, и јас не сретнав досега официјална информација дека Темелков сто посто нема да игра и е заменет од Никола Марковски (можеби грешам и сум ја пропуштил некаде, официјалната..).

14.25 ХАХАХА Кире звер! :D
Е овој Кире, како учениче збореше кога се вратија од Хрватска пред три години :pos: Види го сега :D

Браво! Секоја чест!

Него да не испадне утре дека Темелков не е повреден и ќе игра? :) Оваа емисија е правена денес, водителот го спомна Темелков дека отпатувал и не бил сто посто подготвен, а Стефче не го поправи иако разговарал со Шундо пред да патуваат, и јас не сретнав досега официјална информација дека Темелков сто посто нема да игра и е заменет од Никола Марковски (можеби грешам и сум ја пропуштил некаде, официјалната..).
Па ако му се скинати лигаментите како што кажаа, не само што нема да може утре да игра, туку и во наредните неколку месеци... Но, се е можно, не може да се знае, малце е сомнително што одат само со едно крило :pos:

Е овој Кире, како учениче збореше кога се вратија од Хрватска пред три години :pos: Види го сега :D

Па ако му се скинати лигаментите како што кажаа, не само што нема да може утре да игра, туку и во наредните неколку месеци... Но, се е можно, не може да се знае, малце е сомнително што одат само со едно крило:pos:

Епа и мене тоа ми е, ваљда Стефче нешто ќе спомнеше за тоа ако беше вистина..:) А по претпоставки, сите знаеме дека му се скинати лигаментите. :)

432235_288107817909261_43944829_n.jpg

263412_183747505011960_100001301345223_410329_1034921_n.jpg

Легендата утре има да распали,осеќам нема да има кој да го чува,цел план им беше срушен со повредата на тој (мразам имиња реков) бекот како и да се викаше со презиме на И. Немаа доволно време да уиграат нова дефанзива,повикаа дури и старче 41 годишно.
Епа мили мои ХУунгарци ќе ве прца утре Македончето у У сред Шведска:D:icon_mrgr:

Aко се можни 16 ракометари, а Марковски Никола е заминат, пошо го има во салата на тренинзите, нема место за Темелков, едино ако у куфер го спакувале и утре surprise!:vozbud:

:pos:

Aко се можни 16 ракометари, а Марковски Никола е заминат, пошо го има во салата на тренинзите, нема место за Темелков, едино ако у куфер го спакувале и утре surprise!:vozbud:

На европско имаше правило освен 16 те што се на првиот список уште 2 замени да има вонредни.Ако важи истото правило може и 1 саат пред натправарот да извадат еден кој било и темелов да го уфрлат.

Не би ме зачудило и со 2 пикера да играме, без десно крило. Таман Марковски ќе се враќа да игра одбрана, помалце измени ќе правиме напад-одбрана. Шундо и све е можно. :D
--- надополнето: 6 април 2012 во 01:24 ---
На европско имаше правило освен 16 те што се на првиот список уште 2 замени да има вонредни.Ако важи истото правило може и 1 саат пред натправарот да извадат еден кој било и темелов да го уфрлат.
И видиш истото го прават и Унгарците и Швеѓаните со тие што им се повредени.... :)

Па не го видов Никола на сликите, затоа, а ако бил, тогаш..:)

Па не го видов Никола на сликите, затоа, а ако бил, тогаш..:)

Го има Никола на видеово, чкрта нешто по знаменцињата цело време. :pos:

А Темелков го нема... така да... :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom