Викаш ќе се најде, а?Фалкао
Рами подобар бешеФалкао
Не го земаме сега па римпапа да дојди на чело на клубот. Помина времето а и шансата за ФалкаоВикаш ќе се најде, а?
Хахахаха Да ти е*ам тоа изреките....РИМПАПА бее...ххахаа.....)))))Не го земаме сега па римпапа да дојди на чело на клубот. Помина времето а и шансата за Фалкао
Остај го сега Рами.....кога сме кај Валенсија реков - единствени напаѓачи (квалитетни) кои би можеле некако да ги купиме се Солдадо и Дамиао. Ама ние ќе одиме по Рики ван Волфсвинкел или Лук де Јонг и остали клинци кои треба тек да се развиваатРами подобар беше
Нека те земат Сити. Пари ќе добиваш бе ејјјј па можи некој ден ќе те видиме на директорското столче на ЕнфилдКаков Фалкао, сега јас преговарам со тимот, многу лоши услови ми нудат засега, очекувам нешто подобро или Сити ќе ме земат .
Кога и каде тоа?Нека те земат Сити. Пари ќе добиваш бе ејјјј па можи некој ден ќе те видиме на директорското столче на Енфилд
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:03 ---
И гледај засилувања да донесиме оти наместо Сити ќе те земам јас со едно дрво по чело
Утре у Глобал у Струмица, да се нацрташ да не чекам ного .Кога сакаш и кај сакаш
Можеше тоа пред месец дена ако дојдеше копукот .^Камени
Јасно ми е мене како сончев ден во Јули дека нема храброст....само на тастатура е јакМожеше тоа пред месец дена ако дојдеше копукот .
Не заебавај уште не сум легнат не можам да станам утре за да дојдам таму а плус и ракомет има. Дај некој датум после подолго време да можам и пешки да тргнам и да стигнам ти сакаш да се телепортирам.Утре у Глобал у Струмица, да се нацрташ да не чекам ного .
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:13 ---
Можеше тоа пред месец дена ако дојдеше копукот .