Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како се движат цениве за нарачување може да ми каже некој? Отсекад ме интересирало вакви ствари колку пари би коштале...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Рами подобар беше :P
Остај го сега Рами.....кога сме кај Валенсија реков - единствени напаѓачи (квалитетни) кои би можеле некако да ги купиме се Солдадо и Дамиао. Ама ние ќе одиме по Рики ван Волфсвинкел или Лук де Јонг и остали клинци кои треба тек да се развиваат

S

Stivie G

Гостин
Каков Фалкао, сега јас преговарам со тимот, многу лоши услови ми нудат засега, очекувам нешто подобро или Сити ќе ме земат :D.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Каков Фалкао, сега јас преговарам со тимот, многу лоши услови ми нудат засега, очекувам нешто подобро или Сити ќе ме земат :D.
Нека те земат Сити. Пари ќе добиваш бе ејјјј па можи некој ден ќе те видиме на директорското столче на Енфилд
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:03 ---
И гледај засилувања да донесиме оти наместо Сити ќе те земам јас со едно дрво по чело

S

Stivie G

Гостин
Нека те земат Сити. Пари ќе добиваш бе ејјјј па можи некој ден ќе те видиме на директорското столче на Енфилд
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:03 ---
И гледај засилувања да донесиме оти наместо Сити ќе те земам јас со едно дрво по чело
Кога и каде тоа?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Кога сакаш и кај сакаш

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можеше тоа пред месец дена ако дојдеше копукот :sneaky:.
Јасно ми е мене како сончев ден во Јули дека нема храброст....само на тастатура е јак :cool:

П.С. Осеќам....шала, смеа...ќе искочи тепање од муабетиве на крај.. :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Утре у Глобал у Струмица, да се нацрташ да не чекам ного :pos:.
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:13 ---

Можеше тоа пред месец дена ако дојдеше копукот :sneaky:.
Не заебавај уште не сум легнат не можам да станам утре за да дојдам таму а плус и ракомет има. Дај некој датум после подолго време да можам и пешки да тргнам и да стигнам ти сакаш да се телепортирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom