,,,,,,,,,samo edno ne mi e jasno ,,,,so koe pravo se diskutira za medicinata i se zima pravo za osuda i/ili opravda na odredeni bolezni sostojbi,,a iskustvata se baziraaat kako shto veke ednash napomnav od tipot nedelnik i vie i vasheto zdravje ,,a chitam deka tuka ima kolkegi lekari ,koi 5-6 godinai tepale glava kako shto podobro da se pripremat za ovaa humana no i vo isto vreme prokleta rabota,///na kolegite ke im e jasno ovoa prokleta///,,,,,,,,a od tipot chuv mi kazhaa se sluchi vo semejstvo,,, otkachi zakachi razgovor i iskriveni viduvanja po odredeni dijagnozi,,,i nivno lekuvanje,,,,,,,,,i teranje inaeti vo stilot ej vie tamu ,jas poveke znam od vas dzhabe vi diplomite voopshto ne drzhi,bidejki na argumentirani tvrdenja nekoj shto ne go pominal medicinskiot fakultet vo najmala raka e neseriozno,,,,,,,,
i koga se ke isprochitate ili po mediumive ke islushate se i seshto krajnata rechenica sepak e ,javete se kaj vashiot matichen,,,,,,
problemot e vo sistemot na vrednuvanje ,koga bi gi plakale medicinskite uslugi kako na zapad ,bi plakale i bi vika zgora fala ,,,,,,,,,tolku od mene ,onaka shutrachki,,,,pozdrav kolegi,a donekade i sami si ja derogiravme felata,,,,,,na vas pomladite ostanuva da ispravite nekoi raboti shto se zapustija poslednive 20 godini,,,,,,,