Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.238
- Поени од реакции
- 8.136
Па сега слична формација ќе има и Милан за полуфиналето.
Почетните 11 за Јуве во ЛШ.
Па сега слична формација ќе има и Милан за полуфиналето.
Почетните 11 за Јуве во ЛШ.
edno e da imas vakva formacija za celo sezona na liga na sampioni...a drugo e samo za polufinaleПа сега слична формација ќе има и Милан за полуфиналето.
За следната сезона Јуве ќе ја смени. Сезонава добро му одеше со горенаведенатаedno e da imas vakva formacija za celo sezona na liga na sampioni...a drugo e samo za polufinale
Bravoooo
Не сум дебел ниту сум стар ниту пак се занимавам со продавање сладоледАааааа после ваква изјава "НА" шо ќе продаваш сладолед во Милано. Ко нема да ти рикни бизнисо, штета што Берлускони не е више премиер за да ти ги пушти овие од управа за јавни приходи и санитарна инспекција
фотос: фамозниот Сладолеџија од кајгана форум, сликан додека дели гратис сладоледи во Торино
.
Не гледам ништо во сликава против Милан па што се навреди толку,али ај не ја сфати изгледа.Bravoooo
ajde sea najdi slika od vas posleden trofej,bilo vo koja liga
a sto bas vo ovaa tema taa slika !!! ima Liga Sampioni,ama jbg pak i tamu ne ste relevatni da pisuvate ...Не гледам ништо во сликава против Милан па што се навреди толку,али ај не ја сфати изгледа.
Bravoooo
ajde sea najdi slika od vas posleden trofej,bilo vo koja liga
Vidi gi kako begat site od kupot, ko gjavol da e. Forza Ibra!
(не се љутите, беше посилно од мене)
Знаев дека некој миланез ќе се појави со глуп коментар,осеќав...иначе прифаќаме шали,барем јас прифаќам...само што и милан имаат освоено сериа Б,така да немаат потполно право да се исмеваат на оваVidi gi kako begat site od kupot, ko gjavol da e. Forza Ibra!
Шинтераш е тојЗнаев дека некој миланез ќе се појави со глуп коментар,осеќав...иначе прифаќаме шали,барем јас прифаќам...само што и милан имаат освоено сериа Б,така да немаат потполно право да се исмеваат на ова
Bianconero, пред некој ден со другарите нешто се фативме на муабет во кој шешир ќе биде Јувентус следнава сезона во ЛШ? (не дека имавме подобри теми за разговор )За следната сезона Јуве ќе ја смени. Сезонава добро му одеше со горенаведената