Тоа значи сигурна победа? Без примен гол?За денес Валенсија СИГУРНА ПОБЕДА!!!2.75 коеф....
Вчера ме заеба само Челзи сигурна победа,на едно ливче веќе ќе бев добитен ,на друго ќе ја чекав само Валенсија сигурна победа...
А ако се оди по правилото дека секогаш една те заебува на ливче,тогаш нема кај да бегаат денес Лилјаците....ALL IN!!!
Очекувам победа на Валенсија без примен гол,не смеат да си дозволат да примат гол...
2 гола разлика да биде минимум 2-0, 3-1 итнТоа значи сигурна победа? Без примен гол?
Се сложувам освен за мечот Ханза Дизелдорф во кој преднос давам на гостинот бидејќи Ханза е тапа екипа нападот и е за нигде а одбраната бетер.Еве за денес тие што имаат пари на бвин или бет365 . кој играчи постигнуваат гол :
Хунтелар 1+ , Солдадо 1 или 2 + , Кристалдо 1+ а може и Раул 1+ и Љоренте 1+ ..
И едно тикетче .. денес ова играм :
Билбао - Шалке т2 2+
Хановер - Атлетико 0-2
Металист - Спортинг ГГ 2 полувреме
Ке ве послушам за оваа германската, а може и Ханза да се изигра 1 .. со 3 бода денес ке се доближи на -5 до овие што се пред зона за испаѓање .. последна шанса им е денес
Варесе - Пескара ГГ3+
Копенхаген - Бронби ГГ
доста е на едно 50 денари
си фатил ако си играл 6 од 8Bayern M - 1&2+
Burnley - birmingham 3+
brentfor - oldham 1
Newport - york - 2
Las - Fc luste - 1
Ruch Cho - Wisla GG
Senica - Trencin 1
Zlate Mo - D.stred 1
Trnava - Tatran P 1
Ова ми е од пред 3 дена ај видете дали сум фатил...
Сепак пред своја публика играат а ова им е последна шанса за да се изборат некако за опстанок .. ако кикснат оваа утакмица нема спас за нив.Се сложувам освен за мечот Ханза Дизелдорф во кој преднос давам на гостинот бидејќи Ханза е тапа екипа нападот и е за нигде а одбраната бетер.
Сигурна победа е да победи без да примат гол .. а тоа ти што викаш е хендикеп !2 гола разлика да биде минимум 2-0, 3-1 итн
Па незнам како сум играл Ми пишува: Добивка од 2400 до 5200.си фатил ако си играл 6 од 8
Кај имаш уплатено и види таму кај што пишува комбинации како пишува 5/8,6/8,7/8Па незнам како сум играл Ми пишува: Добивка од 2400 до 5200.
10/10Кај имаш уплатено и види таму кај што пишува комбинации како пишува 5/8,6/8,7/8
не10/10
Значи не сум фатил?