ахахахахах трагикомедично е ливчево хахахах
5:1Frosinone - Pergocrema 1 2.25 koef.Gostite dobia 3 crveni kartoni vo nedelata.
Уште 2 директни црвени картони вечерва..
Лејкерс 2ка подобро ке беше !другаров не му било доволно 100 коефициент , па ставил уште една од 1.90
Boston - San Antonio -192.5 @1.90
Miami - Oklahoma (+3.5) 2 @1.90
Clippers - Lakers 1 @1.90
за едно уложено евро се добиваат скоро 7 , а за 10 се добиваат скоро 70 ...
епа не викам дека не можат да тепаат лејкерс, ама бајнам им е неизвесен . башка квотата за кец падна на 1.65 на нет , а во вил хил дремеше на 1.90 и ја изиграв без око да ми трепне. плус лејкерс се мачеа со њу орлеанс и со њу џерси дома последните два меча , а клиперс имаат 5-6 победи во низа.Лејкерс 2ка подобро ке беше !
Сепак градско дерби е ..а Лејкерси добија според мене најдобро засилување со сесион би требало да одиграат цврсто .. оваа минус на полувреме може да биде !епа не викам дека не можат да тепаат лејкерс, ама бајнам им е неизвесен . башка квотата за кец падна на 1.65 на нет , а во вил хил дремеше на 1.90 и ја изиграв без око да ми трепне. плус лејкерс се мачеа со њу орлеанс и со њу џерси дома последните два меча , а клиперс имаат 5-6 победи во низа.
уффф добро кециште е ова, мора да го испратам19:00 Pfullendorf - Kassel 1 (2.65)
За утре...Последните утакмици 3 за 3 ги играат
Можете да ја пробате да ја сврзите со некој )
Него според вас Валенсија утре ќе влезе 1?