Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
526531_3641689559781_1200573346_33560317_1346617520_n.jpg

:pos:

другаров не му било доволно 100 коефициент , па ставил уште една од 1.90 :facepalm:

Boston - San Antonio -192.5 @1.90
Miami - Oklahoma (+3.5) 2 @1.90
Clippers - Lakers 1 @1.90

за едно уложено евро се добиваат скоро 7 , а за 10 се добиваат скоро 70 ...

ЕДИТ: последна ја ставив бостон , и уште сега сум паднат. нападите траат по 10 секунди , со рондо и паркер во тим тоа е . колку глупо одиграно

другаров не му било доволно 100 коефициент , па ставил уште една од 1.90 :facepalm:

Boston - San Antonio -192.5 @1.90
Miami - Oklahoma (+3.5) 2 @1.90
Clippers - Lakers 1 @1.90

за едно уложено евро се добиваат скоро 7 , а за 10 се добиваат скоро 70 ...
Лејкерс 2ка подобро ке беше !

Лејкерс 2ка подобро ке беше !

епа не викам дека не можат да тепаат лејкерс, ама бајнам им е неизвесен . башка квотата за кец падна на 1.65 на нет , а во вил хил дремеше на 1.90 и ја изиграв без око да ми трепне. плус лејкерс се мачеа со њу орлеанс и со њу џерси дома последните два меча , а клиперс имаат 5-6 победи во низа.

епа не викам дека не можат да тепаат лејкерс, ама бајнам им е неизвесен . башка квотата за кец падна на 1.65 на нет , а во вил хил дремеше на 1.90 и ја изиграв без око да ми трепне. плус лејкерс се мачеа со њу орлеанс и со њу џерси дома последните два меча , а клиперс имаат 5-6 победи во низа.
Сепак градско дерби е ..а Лејкерси добија според мене најдобро засилување со сесион би требало да одиграат цврсто .. оваа минус на полувреме може да биде !

19:00 Pfullendorf - Kassel 1 (2.65)

За утре...Последните утакмици 3 за 3 ги играат :)
Можете да ја пробате да ја сврзите со некој :))

Него според вас Валенсија утре ќе влезе 1?

уффф добро кециште е ова, мора да го испратам(y)

Јас за утре батето ќе го послушам за 1ов Фулендорф, и ја врзувам со Валенсија 1 и Атлетико ГГ.

За денес Валенсија СИГУРНА ПОБЕДА!!!2.75 коеф....
Вчера ме заеба само Челзи сигурна победа,на едно ливче веќе ќе бев добитен ,на друго ќе ја чекав само Валенсија сигурна победа...
А ако се оди по правилото дека секогаш една те заебува на ливче,тогаш нема кај да бегаат денес Лилјаците....:DALL IN!!!
Очекувам победа на Валенсија без примен гол,не смеат да си дозволат да примат гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom