Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не ги руши ВЕМЕБЛО бе, предавници се,пички..и ? Убаво ти е сега..а ја те прашувам во контекст на темава,што не идат фраериве да пеат пред некоја џамија и да викаат ФАК ЈУ а? Ја ке ти кажам мил зашто, затоа што се пусис, користат ситуација кај што можат,начекале меко и знаат кај да удрат..а во Чаир или Тетово несмеат,зашто има после кондурите да си ги јадат со се чорапи.
Абе батали сега зашто тие не протестираат,тие се невладина организација,кажи ми ти зошто извршната власт тоест ВМБЛО не ги руши ?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Јас сум еколог. Себеси се сметам за граѓанин со високо изградена еколошка свест (за разлика од многу други).

Ептен се грижам за паркчево пред зграда. Глеам тие шо поминуваат да не фрлаат ѓубре и се бунам коа некој ќе моча таму или пикавци фрла.Садам дрвца у него и сл.
Иначе у Велес колку што сум чул има олово и други срања у земја, крв, храна.... - кур ме боли за нив.
Исто така, апсолутно ме боли ташакот за уништувањето на животната средина на рисовите, исто како што ми е небитно дали некој фрла ѓубре во Вардар, дали сите ги фрлаат у реката пластичните шишиња у кои чуваат вода за да си ги мијат газовите.

Дали мојата еколошка гласност делува искрено во вашите очи?
Ќе посведочите ли со мирна душа, за мојата бескомпромисна еколошка ориентација?

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
За жал, очигледно има и многу скопјани родени и пораснати во Скопје кои никогаш не си заслужиле место во градов :unsure:
Па и јас токму тоа го велам.Има родени и пораснати али све со потекло од свирипичино.
--- надополнето: 4 април 2012 во 17:49 ---
Така викаат вистина е, сега облечи ги опинците и летни кон ѕвездите :icon_lol:
Цуцо би летнал за тебе каде сакаш :drk:

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Па и јас токму тоа го велам.Има родени и пораснати али све со потекло од свирипичино.
--- надополнето: 4 април 2012 во 17:49 ---

Цуцо би летнал за тебе каде сакаш :drk:
Де бе па ти шо сакаш 800 000 има скопје а имало 100 000 кај сакаш да ги бараш иворните Скопјани -.- ?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Не, не се сложив јас со тебе, туку кажав дека има сељачаана со "чистокрвно" потекло од Скопје. Вака, сликовито да ти опишам, бидејќи погрешно ме сфати.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Да прашам нешто, од мојата провинциска перспектива. "Чистокрвен Скопјанец" претставува некаква вредност?
У ствари не знам ни што точно би значело тоа.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Да прашам нешто, од мојата провинциска перспектива. "Чистокрвен Скопјанец" претставува некаква вредност?
Апсолутно! Особено ако си бил на хематолошка анализа и се утврдило дека крвната слика ти е тип-топ.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
шо е работава со темава шо е толку активна , стално ја гледам од страна ? хаха ... безболни се , не касаат, нека си пеат :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
шо е работава со темава шо е толку активна , стално ја гледам од страна ? хаха ... безболни се , не касаат, нека си пеат :)
Им сметале на чистокрвните скопјани :)

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
Им сметале на чистокрвните скопјани :)
Какви се тие ? Јас сум скопјанец и горд сум хх, ама незнам дали смеам да се декларирам како чистокрвен. лол:)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Какви се тие ? Јас сум скопјанец и горд сум хх, ама незнам дали смеам да се декларирам како чистокрвен. лол:)
Кажи ја точната локација на куќата во која што е роден твојот пра пра дедо,доколку си навистина чистокрвен како што тврдиш,тогаш нема да ти биде проблем. :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ај бе батали ги. Да се вратиш три колена наназад у нивната аристократска скопска лоза ќе ти кажат дека се од сегде освен Скопје.
Па после зборат „Овие не се скопјани, оние не се“. - „Миреен. Ќути си“

Kajgana Shop

На врв Bottom