Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.474
- Поени од реакции
- 10.205
Немаше офсајд..и тогаш имаше негодувања заради тоа..само брзо се заборави бидејќи е против Барса.
хаха...Значи ја сум слеп,а ?
Немаше офсајд..и тогаш имаше негодувања заради тоа..само брзо се заборави бидејќи е против Барса.
неможе да им се замери на швабиве за таков пристап. Прво затоа што се шваби, второ затоа што немаше Милан такви деванзивци да игра висока одбрана и креативци у среден ред да парира на триаголникот на Барса.10 посто посед знаеш што значи, ElNinho? Овие да си дриблаат и шутираат цело време (како вечерва ), ти да си во дефанзива и да чекаш контра или грешка. Секоја чест кој настапува намерно со ваква тактика. Во утакмица каде им треба победа. Можеби понекогаш Мурињо вака праеше....
Британски медиуми... релевантен извор.http://uk.eurosport.yahoo.com/29032012/58/champions-league-defiant-milan-hold-barcelona.html
http://www.mirrorfootball.co.uk/match-centre/AC-Milan-vs-Barcelona-article879124.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/champions-league/9171812/AC-Milan-v-Barcelona-as-it-happened.html
Еве бидејќи јас не ги знам фудбалските правила како што рече некој погоре, инфо од повеќе извори каде што има луѓе што се разбираат во фудбалски правила и како сите видоа пенал над Алексис, ама нели тоа не е битно бидејќи е против Барселона..не се брои
За мене едни од најрелевантните, за други не знамКако што на некој му е досадно да гледа Милан како се бранат и чекаат на контри, и мене и на други ни е досадно да ги гледам Барса како бескрајно се подаваат. Нема врска стилот на игра со резултатот. Но, вечер за жал Милан не беа на висината на задачата. Барса си успеваат со подавањата како секогаш, Милан недоволно агресивни на средината за да одземат топка и направат контра. И искрено глупаво е и детски што навивачите на Челзи и Реал хејтаат на темава, како може да верувате у тие конспираси теории дека Барса и УЕФА праат коалиција против цел фудбалски свет, признаете дека едноставно се најјаки и готово.
Британски медиуми... релевантен извор.
И одма после тоа кажа : For me that is clear penalty, а на крај: Yes, 2 clear penalties for Barca.Го отупевте со Гулит, а типот си кажа само: As a player I would wanted to have a penalty for holding like nesta did. Односно, како мене не ми даваа вака пенал ко што на Барса им дадоа, ќе си редев голчиња
Многу убаво ти објаснив бе дечко...Ова не е офсајд,но ПРЕТХОДНО ВО ИСТАТА АКЦИЈА ИМАШЕ ОФСАЈД...НЕ ЈА ТУПАЈ.
Само за инфо оти овде некој кажува дека биле потребни диоптрии само не ми е јасно за кого...
Откако Барселона е под водство на Гвардиола, Милан е третиот тим со најголем посед на Camp Nou во ЛШ. Не дека е факт за фалење, но покажува дека Милан тактички исправно играше.10 посто посед знаеш што значи, ElNinho? Овие да си дриблаат и шутираат цело време (како вечерва ), ти да си во дефанзива и да чекаш контра или грешка. Секоја чест кој настапува намерно со ваква тактика. Во утакмица каде им треба победа. Можеби понекогаш Мурињо вака праеше....
Шо, демек Милан заслужи да оди понатаму со 3 шута на гол и 10% посед !?Милан е оштетен, Барса е изфаворизирана, што е толку тешко да го признаете и да кажете еднаш ?!?
Се вртиме у круг, Барса имала помош на вториот натпревар, Арсенал имал помош на првиот натпревар. Тоа е тоа.Не велам, не, кој рече така.
Можеби, но се би било ок, доколку исклучувањето на Ван Перси би било заслужено, или пак, доколку не било, да си останел во игра. Конкретно, зборувам за помошта на судиите. А неа ја Барселона ја има и тоа како.
Биди ми поздравен.
Toj што шутира е во офсајд
Само за инфо оти овде некој кажува дека биле потребни диоптрии само не ми е јасно за кого...
Да... ,гледајќи од ваш аспектШо, демек Милан заслужи да оди понатаму со 3 шута на гол и 10% посед !?