Според мене имаше пенал во таа ситуација.Ме интерсира што мислите имаше пенал за ибрахимович коа падна у 2ро ја мислим дека беше ама не покажаа снимка
Syn aj kazi mi sto igra imase Milan vecerva ? Dva suta na gol i edinstvenata sansa ja iskoristija. I te molam kakva kontra , ovoj vecerasen Milan nemase sila za kontri nitu pak idea , napadite im bea presekuvani na sredina na teren.Најбољи се муабетиве за доминации статистики бројки, Барса сигурно ќе тепаше, чекај бе, знаете шо значи да си у ситуација ко нивната откако Ночерино даде гол ? И уз пут, дали знаете кога веќе им пикаш страв у нозе и паника у нивни редови, што значи од една страна за нив, а од друга и за противникот, таков досуден пенал и водство пред крај на прво ? 2 недели да гледаш фудбал знаеш што е ова за ваков голем натпревар.
Па и Сашенково сами биле криви Милан, е шо требаше да направат, дадоа гол, не е тоа мала работа, израмнија на 1 - 1, од кај толку сте убедени дека да не беше пеналот они ќе паднеа ? До тој пенал Барса збунето играа, немаа шанса за гол асална, убаво некој од нивниве тука пиша дека знаат така да се мачат со жабариве али ете, бидна и пеналот пред крај на прво, Милан пресечени беа плус и самите беа убедени дека им е нанесена неправда што дополнително ги убива и тоа е тоа, толку треба во еден ваков меч така да најискрено незнам кај овде стриктно важи муабетот дека самите биле криви кога беа поеабни од надворешен фактор.
И сеа као демек набилдаа статистика после тој пенал и готово, доминација ... ебате, логика малку, имаа резултат кој го добија по сумјив пенал а тоа највише им одговара, противникот кој претходно е грдо дестабилизран поради одлката да испијат уште еден пенал да мора да напаѓа и бидна тоа што бидна, вака на 1-1 Милан пак ќе затвараа приоди кон свој гол и ќе одеа на контра или прекин и то је то, тоа гарант и му беше првичниот план на Алегри во ситуација Милан да имаат резултат што ги води понатака.
Иначе при вакви ситуации судијата прекинува изведување на корна, ги повикува двајцата играчи односно у случајов Неста и удира на последно предупредување, сведоци на вакви ситуации сме секој викенд.
Да ама еве не ја сопре, и во продолжетокот на ситуацијата немаше пенал.Не ја прекина играта пошто не беше којзнае какво влечење од Неста.Ќе се ослободеше тој типот и ке си продужеше играта.Судиите прават такви проценки а и имаше право што продолжи овој пат.Само, мораше да види дека Пујол го бутна Неста пошто тоа беше единствениот фаул тамуколку и да биле секунди во прашање...судијата мора да биде фокусиран на ситуацијата во шеснаесетник и мораше да ја запре играта при тој настан па после да дозволи изведување на корнерот...незнам,можеби и ја сум грешка ама според правилата мислам дека не сум.Имало многу такви ситуации со влечење и тензии при корнери па играта била запирана...
Абе трол еден, си гледал ли ти барем еден од тие натпревари па да продаваш тука муда за бубрези!?ок јасно ми е навивачите на Челзи да хејтаат, ама дали Реаловци и Арсеналовци сеуште мислаат дека биле оштетени ??
Сеа ме убеди, добро, правилна одлука нема збор.А за пеналите на Барса не изигравајте паметни видете што кажаа Гулит па и Рио Фердинанд.
Пореална критика здравје од оваа. Секоја чест, посебно кога доаѓа од фан на Интер. Немал Милан шанси, играл дефанзивно, а чекајте малку ако се заминепе на полувреме со 1:1. Во тоа време Барселона воопшто не играше препознатливо. Да имаше пенал за Ибрахимовиќ на 2:1 и да израмнеше Милан. Срамота е ова што се случува имајчи во предвид дека ваквата фаворизација на Барселона е континуирана.Најбољи се муабетиве за доминации статистики бројки, Барса сигурно ќе тепаше, чекај бе, знаете шо значи да си у ситуација ко нивната откако Ночерино даде гол ? И уз пут, дали знаете кога веќе им пикаш страв у нозе и паника у нивни редови, што значи од една страна за нив, а од друга и за противникот, таков досуден пенал и водство пред крај на прво ? 2 недели да гледаш фудбал знаеш што е ова за ваков голем натпревар.
Па и Сашенково сами биле криви Милан, е шо требаше да направат, дадоа гол, не е тоа мала работа, израмнија на 1 - 1, од кај толку сте убедени дека да не беше пеналот они ќе паднеа ? До тој пенал Барса збунето играа, немаа шанса за гол асална, убаво некој од нивниве тука пиша дека знаат така да се мачат со жабариве али ете, бидна и пеналот пред крај на прво, Милан пресечени беа плус и самите беа убедени дека им е нанесена неправда што дополнително ги убива и тоа е тоа, толку треба во еден ваков меч така да најискрено незнам кај овде стриктно важи муабетот дека самите биле криви кога беа поеабни од надворешен фактор.
И сеа као демек набилдаа статистика после тој пенал и готово, доминација ... ебате, логика малку, имаа резултат кој го добија по сумјив пенал а тоа највише им одговара, противникот кој претходно е грдо дестабилизран поради одлката да испијат уште еден пенал да мора да напаѓа и бидна тоа што бидна, вака на 1-1 Милан пак ќе затвараа приоди кон свој гол и ќе одеа на контра или прекин и то је то, тоа гарант и му беше првичниот план на Алегри во ситуација Милан да имаат резултат што ги води понатака.
Иначе при вакви ситуации судијата прекинува изведување на корна, ги повикува двајцата играчи односно у случајов Неста и удира на последно предупредување, сведоци на вакви ситуации сме секој викенд.
Јас ќе го цитирам него, за да видите убавоСпоред мене имаше пенал во таа ситуација.
А за пеналите на Барса не изигравајте паметни видете што кажаа Гулит па и Рио Фердинанд.
Syn, тоа за статистиката не се тие толку криви, Филе пастирот им направи инсепшн со идејата дека статистиката е најбитна. Ако беше така сите утакмици ќе ги гледавме на лајфскор. Океј некои и така гледаат, за жал.Најбољи се муабетиве за доминации статистики бројки, Барса сигурно ќе тепаше, чекај бе, знаете шо значи да си у ситуација ко нивната откако Ночерино даде гол ?
И сеа као демек набилдаа статистика после тој пенал и готово, доминација ...
хаха дечко ти не си арен ако уште мислиш дека заради судиите не не победија Реал , а и вие...Миланези welcome to the club
Никогаш не би навивал за гзларска екипа како фарселона!
Абе трол еден, си гледал ли ти барем еден од тие натпревари па да продаваш тука муда за бубрези!?
Чуда се случуваат кога канта-лонциве ќе заиграат со поголеми клубови!!!