Помош, проблеми, прашања, совети...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Проценка на конфигурацијава?

-Motherboard: АSUS M2N32-SLI Deluxe (wireless edition)
-CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
-Graphics: ASUS NVIDIA GeForce 8600 GT
-RAM: 4GB DDR2
-HDD: 300GB
-ASUS DVD-RW Drive (with LIGHTSCRIBE)
-3.5 Floppy Drive
-Gembird Power supply 650W
-ASUS Anolog and Digital TV card
-PCI parallel port card
- Genius KB and mouse

+ Asus 19" монитор

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Проценка на конфигурацијава?

-Motherboard: АSUS M2N32-SLI Deluxe (wireless edition)
-CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
-Graphics: ASUS NVIDIA GeForce 8600 GT
-RAM: 4GB DDR2
-HDD: 300GB
-ASUS DVD-RW Drive (with LIGHTSCRIBE)
-3.5 Floppy Drive
-Gembird Power supply 650W
-ASUS Anolog and Digital TV card
-PCI parallel port card
- Genius KB and mouse

+ Asus 19" монитор
10000 +/- 1000 den

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Луге имам еден проблем, земав нов CD/DVD ром го поврзав све како што треба, али кога одам во MyComputer ги нема Drive E и Drive F ,,,

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
pa za 200 evra imas quad core da kupis be druze, za 250-300 evra quad, dobra graficka i 22 monitor. 10k e max sto mozes da zemes realno
Ок фала
Не ми е да го продадам не е мој, сакам да купам нешто на старо :)

N

Nicky Santoro

Гостин
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
знам дека е за лап топ.Зедов лап топ со таква графичка па затоа прашувам колкава и е вредноста.

Хе Ху ху :pos::pos:
Па не ти е малку глупо прашањето? Колкава и била вредноста? Кој може тоа да ти каже? Си видел некаде во ценовник таква графика? Можеш да се смееш колку сакаш ама кога не знаеш да прашаш како што треба никој не ти е крив.

N

Nicky Santoro

Гостин
Ај да го свртам прашањево малце
Може лаптопот да биде пример 20 000 со некоја чкарт графичка,а пример со оваа да биде 25000 да речеме.
Значи тоа ми е прашањето, немора точна цена туку дали вреди графичкава или е чкарт тоа беше ...

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Ај да го свртам прашањево малце
Може лаптопот да биде пример 20 000 со некоја чкарт графичка,а пример со оваа да биде 25000 да речеме.
Значи тоа ми е прашањето, немора точна цена туку дали вреди графичкава или е чкарт тоа беше ...
povtorno loso postaveno prasanje... vrednosta moze da se utvrdi ama spored klasata na grafickata odnosno performansite koi sto gi nudi nemozes cena da izvadis od grafickata za vidis dali vredi ili ne, ama sepak da ti se odgovori na prasanjeto ne vredi grafickata mnogu zosto e 525M low end graficka za gledanje HD filmcinja, nekoja postara igra i standardno surfanje po net...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
усб 2тб хард диск го чита на ПЦ ама не ми го отвара, идам во Диск Менаџмент го покажува таму, али не го дава во што е дали е во НТФс или ФАТ, може ли тоа да се реши без да го форматирам дискот, зашто пун е филмови?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ми треба помош околу хард дискот.
Му правам тест со HD TUNE, и во S.M.A.R.T. имам едно END TO END ERROR COUNT, value mi e 98, worst ми е 98, a threshold 97...
Што ќе биде ако го надминам thresholdot? И ако може објаснување што значи ова END TO END ERROR COUNT?
Фала однапред :)

Kajgana Shop

На врв Bottom