МТВ ги доби правата за пренос на Лигата на шампиони до 2015

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Бог да чува овја не са нормални еден натпревар на мтв еден на макс играње мајтап со народот не можат да откупат една лига на шампиони а можат да даваат пд 10 турски серие на ден :facepalm:ако не можат да ни овозможат они нека ни пуштат барем хрт2 или неокој друг канал што пренсеува спорт и готово сите срекни и задоволни:)
Абе вие стварно врска немате, па и ХРТ 2 досега само во среда пренесуваше :facepalm: ти стиснав грешка лајк, а мислев дислајк, само тропате без врска а во цела европа е вака.
--- надополнето: 3 април 2012 во 21:25 ---
Горан Милковски, Горан Стерјов, Драган Николовски, Тони Стојановски, Златко Калински..
Мислите дека ќе биде досадно на МТВ1 ?
Од каде овие двајцава овдека Николовски и Стојановски од А1?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Да, да.. од А1 се тие, ќе коментираат ЛОИ, ЕП во фудбал, па и ЛШ ..
Добар план имаат МТВ за наредната година, барем како што се збори.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Да, да.. од А1 се тие, ќе коментираат ЛОИ, ЕП во фудбал, па и ЛШ ..
Добар план имаат МТВ за наредната година, барем како што се збори.
Од каде ти е информацијата, ако е така уште еден голем плус за МТВ :cuc:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе вие стварно врска немате, па и ХРТ 2 досега само во среда пренесуваше :facepalm: ти стиснав грешка лајк, а мислев дислајк, само тропате без врска а во цела европа е вака.
--- надополнето: 3 април 2012 во 21:25 ---

Абе ајде не можеш да споредуш хрт со нашиве и ја ко што знам порано даваа и вторник и среда

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ти дете си застанал во 2008 :facepalm:
А ти нешто многу се праеш паметен овде или што ти е филмов а кај има хрт кажи да глем и ја освен на сателитцка
и што си се фатил за хрт ја реков општо да се пуштат спорски канали

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
А ти нешто многу се праеш паметен овде или што ти е филмов а кај има хрт кажи да глем и ја освен на сателитцка
и што си се фатил за хрт ја реков општо да се пуштат спорски канали
Дете научи се да пишуваш, па после реплицирај ми :tapp: Па на сателиТЦКА има ХРТ каде сакаш на друго место, нормално и во ХРВАСКА (така ли ке му дојде), а има и на некој кабловски оператори кои не ги почитуваат законите, а за СПОРСКИ канали таму ќе си платиш па ќе си глеаш.

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Вечерва за последен пат го гледаме Зеедорф како игра :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дете научи се да пишуваш, па после реплицирај ми :tapp: Па на сателиТЦКА има ХРТ каде сакаш на друго место, нормално и во ХРВАСКА (така ли ке му дојде), а има и на некој кабловски оператори кои не ги почитуваат законите, а за СПОРСКИ канали таму ќе си платиш па ќе си глеаш.
Мене можеш да ме викаш чичко и ајде више не замарај ти све знаеш најпаметен си на форумов

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вечерва за последен пат го гледаме Зеедорф како игра :D
Јас пак добив информација дека цветановски и штерјов ќе коентирале лига на шампиони од следната сезона :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Значи покрај Тони Стојановски и Драган Николовски во МТВ и Горан Стерјов, само уште да потврдат и официјално.
Па треба да започнат да коментираат, другото е официјално мислам :D
Стерјов демек за гл. уредник го токмеле..

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
А со Југослав Костовски шо прајме?:pos:
Уште тој фали,со неговите легендарни коментари од времето кога А1 даваа Премиер Лига,кога играа Челзи се кинев од смеење кога ќе го спомнеше Џо Кол,односно по негово ЏоЕ Кол:D ...:pipi:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
А со Југослав Костовски шо прајме?:pos:
Уште тој фали,со неговите легендарни коментари од времето кога А1 даваа Премиер Лига,кога играа Челзи се кинев од смеење кога ќе го спомнеше Џо Кол,односно по негово ЏоЕ Кол:D ...:pipi:
Дали е тоа аут? ДА ДА!
Ќе има ли корнер? ДА ДА!
Пенал за ...... ДА ДА!

:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom