(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај ќе видиме ако е стварно точно тоа значи денес до вечер треба да читаме Бербатов во Јунајтед.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
сеуште ништо не се знае сега читав и баер минхен бил заинтересиран за бербатов па ке видиме до утре задутре :toe:

Член од
18 април 2008
Мислења
256
Поени од реакции
9
сеуште ништо не се знае сега читав и баер минхен бил заинтересиран за бербатов па ке видиме до утре задутре :toe:
Абе што толку овој Бербатов (не велам дека е лош) али за 30 милјона можат да земат некој Подобар пр Бензема (млад добар играч)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Абе што толку овој Бербатов (не велам дека е лош) али за 30 милјона можат да земат некој Подобар пр Бензема (млад добар играч)
друже јас само пишав дека и баерн минхен е заинтересиран за него
се согласувам со тебе дека може дасе земе бензема или агуеро(мислам дека го погодив името) ама тоа е желба на ферги :toe:ако беше до мене јас ке ги земав сите:smir:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Абе реков пред некој недела дека 9 ќе носи Димче могилче еве чистиме пат за тоа.
Со продвањето на Саха и Силвестре Манчестер се откажува од играчи кои имаат хронични повреди 30+ година а нивната плата е голема, така да со овие две продажби сакаат да го намалат буџетот за плати, да се донесе ново екстра засилување и долгорочно се размислува за продолжување на договорите со нови поголеми плати прво со Роналдо а потоа со некои момци кои во првата сезона покажаа одлични игри над очекуваното за дебитантска сезона(Нани, Андерсон, Тевез).
Ова е мое размислување зашто се направија последните два потега, затоа што и Саха и Силвестре имаа доста солидни плати а сепак беа на клупа

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Конечно Саха си отиде. Ми се допаѓаше како фудбалер отсекогаш, ама не може 2 натрпевара да изигра без да се повреди. Сеа треба да чекаме Павличенко да оди во Тотенхем, за да го пуштат Бербатов? Глупости.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Конечно Саха си отиде. Ми се допаѓаше како фудбалер отсекогаш, ама не може 2 натрпевара да изигра без да се повреди. Сеа треба да чекаме Павличенко да оди во Тотенхем, за да го пуштат Бербатов? Глупости.
Не е официјално отиден, треба медицинскиот тест да го помине. 12 милиони се премногу за Саха, од 5 повеќе не верувам.

G

Gray Foxx

Гостин
Иначе еве да му оддадам почит на човекот кој ке заигра за Евертон. Му посакувам се најубаво, никогаш да не се мачи со повреди. Да имаше малце повеќе среќа ке станеше легенда на Јунајтед.
Никогаш нема да ги заборавам головите со Арсенал, Челзи. Никогаш нема да заборавам дека имаше огромен удел во сезоната 2006/2007. Со среќа голем човеку и да ги тртиш гнасите од Енфилд за нас. :back:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Секоја чест за французинот, се трудеше за Јунајтед секогаш кога беше на теренот. Нека му е со среќа во Евертон:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom