Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Nikakvi matni igri , toa e nasata realnost , nemame kvalitetni krila.
Гоце е солидно крило ама не значи дека ако игра ќе поминеме иако треба да добие шанса после ова, исто како и Стојанович затоа тука се повикуваат сите дека постојат некои несогласувања во позадина.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
А потврдија ли негде дали е додаден Георгиевски во списокот?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
мојсоски наум ќе игра? нешто слушнав дека има прболем со ногата...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Koлку публика собираше арената во Гетеборг ако знае некој..да не барам ..

P

PewDiePie

Гостин
А потврдија ли негде дали е додаден Георгиевски во списокот?
Тој ни во комбинација не му е на шундовски па ти уште потврда бараш дали го викнале.

ЈАС да сум не би го викнал никогаш,зошто ми е одвратен и мислам дека е дрво,АМА да отидеш со едно крило на најважниот турнир во 20 год. самостојна Македонија,треба да си Шундо=на самоубиство е тоа.

Ах бе златен Лино.....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Баче право на селектор е ама да избира меѓу два да кажеме слични по квалитет играчи, ама овде нема ништо слично по квалитет според мене
Све тоа е во ред, и јас уште од старт сакав Темелков и Георгиевски да бидат двете десни крила кои ќе бидат повикани за репрезентацијата, но без разлика на било какви игри, ако одбие повик од репрезентација на волку млади години каде што може да се докаже и избори за понатамошно место, ќе испадне голем идиот и самиот ќе си биде крив за понатака во кариерата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Само кукавица може да каже дека не е спремен за репрезентација. Ало, животно искуство е тоа, може неговото име да го запише во историјата на македонскиот спорт а зошто да не и европскиот. Најдобро тогаш да се откаже од професионално занимавање со спорт и нека си игра ракомет рекреативно.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Ги читам коментарите за Шундо, и се си мислам дека на крај ќе испадне исто како приказната со Марин. Дај боже да не грешам, па после и Шундо да го викаме ДОКТОР:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ќе помислам на петок црева ми се превртуваат, којзнае како ќе изгледаме на терен :confused:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ало селектор ли е што ли е? Зошто зема тој плата? За да седи и да слуша некој друг? Секоја чест на Кире, но треба да свати дека репрезентацијата не е негова сопственост. Ако сака да игра со брат му нека изврши притисок во Атлетико Мадрид да го видам. Тоа е срам за него како спортист, професионалец и патриот. Еве како пример нека му послужи Пандев. Зема 5 пати повеке пари од Кире, но никогаш нема извршено притисок на селекторот да биде повикан брат му да игра. Туку целосна слобода во изборот има селекторот во моментов Тошак. Дури во една пригода Катанец на новинарско прашање Дали Пандев врши притисок да игра брат му (кој тогаш играше во Динамо Загреб) одговори Не дај боже! и се насмеа.Значи овде и на новинарите во Македонија им е јасно дека во глобала најдобрите играчи на еден начин ја рекетираат репрезентацијата...
Кире да зимал пример од Пандев? Дај не се заебавајте бе, што и да прави, кој и да уценува или не(затоа што не е докажано), Кире има сто пати повеќе направено за Македонија отколку Пандев.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.060
Поени од реакции
74.689
Кога ќе помислам на петок црева ми се превртуваат, којзнае како ќе изгледаме на терен :confused:
Вака нешто:

Стоилов Димовски Маркоски​
Лазаров​
Миркуловски​
Мојсо​
Борко​

:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom