- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
Не моеш да водиш дискусија со некој шо му суди на човек по тоа дали учи у музичко или не. Тука ти се глеа плиткоста.Неможе да имам ниво на дискусија, кога не ни целам кон дискусија.
Ќе целам кон дискусија со некој со кого можам да дискутирам.
Ја и ти можеме да дискутираме во теми како coca-cola или pepsi, или "Шкртање по ѕидови, уништување фасади...", тука, неможеме. Тука, од толку смешни ствари што читам, неам време да постигнам све да истролам, а не пак да кажам што навистина мислам. Како ќе дискутираме кога немаш ни елементарни познавања на темата за која се прави муабет? Како? Да ти давам литература и документарци, па да те чекам да ги свариш, па тоаш став да завземеш, па и на тоа да ти реплицирам и да дискутираме?
Трета година музичко, "Ama nie vo den denesen, kako obrazovani I intelektualno nadgraduvani osobi" леле мајкоооо
Искачам да пафнам, имај убава вечер. <3
Не моеш да водиш дискусија со некој шо мисли дека проводот после 12 е побитен од односите и почитта према своите родители. И тука ти се глеа плиткоста.
Не моеш да водиш дискусија со некој шо те цитира, не со цел да започне дискусија, него да те нарече ретардиран. И тука ти се глеа плиткоста.
Ти реков, не ме ни цитирај уопште. Читај малце шо пишуваат и постари, луѓе што знаат како се праи среќа у животот, па учи.
А не да и се курчиш на другарка со која си се испокарал пошо слабо стоиш со живците.