Фан клуб: Драганче Митрески

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.964
Поени од реакции
12.577
Малце пофалби не само исмејување.
Добар е Драганче, супер е. Заедно работевме на еден објект секој ден ми правеше концерти во живо, најфер е од сите наши ''естрадни уметници''. Ова што го плукаат сите и сеир го фаќаат со интервјуата е наместена работа- благодарение на идиотот Шапкар, луѓето мислат дека е ретардиран или дека му фали некоја даска во главата, а напротив како личност е кул и многу добро размислува не е фрик како што вие го етикетирате. На пролет ќе има нови 2 хита, само не ми ги откри деталите. Тој е свесен дека неговата музика е хумор и сеир за народот, само тоа не го паѓа, напротив го бодри и прави среќен и задоволен. И за задоволството на народот, поголемиот дел од неговата плата го инвестира во музиката.
Пс. Ако не сте биле на негова свирка задолжително кога ке имате можност да појдете- цепки е:pos:.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ова за у Чек дис аут е, зашо е далеку од музика :pos:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ова за у Чек дис аут е, зашо е далеку од музика :pos:
Сепак човеков се смета за музичар .. и да го видиш како оди гордо по чаршија демек као познат сум цел охрид ме знајт !

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дај бе на евровизија да го пратиме, нема смисла ова.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Драганче Митрески - Дојде Глувчето .. уживајте :D
... Дојде водата се удави ѕидарот, што ја урна фурната, што изгоре стапот, што утепа кучката....
... Дојде кравата испи водата, што се удави ѕидарот, што урна фурната, што изгоре дрвото, што утепа кучката, што изеде мачката...
... Дојде касапот утепа кравата, што испи водата, што удави ѕидарот, што урна фурната, што изгоре стапот, што утепа кучката, што изеде мачката, што изеде глувчето...

оф леле леле дедо без фитилче, оф леле леле баба без шамивче :place::place::place:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Едно не ми е јасно, дали он сваќа што пее или нема мозок за тоа, треба стварно да си глуп за да го пее ова. Ваква работа само на водителите од телевизија им се случува кога ќе почнат да читаат од Идиот, не резонираат што прочитале туку само читаат без смисла, како навиени.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
... Дојде водата се удави ѕидарот, што ја урна фурната, што изгоре стапот, што утепа кучката....
... Дојде кравата испи водата, што се удави ѕидарот, што урна фурната, што изгоре дрвото, што утепа кучката, што изеде мачката...
... Дојде касапот утепа кравата, што испи водата, што удави ѕидарот, што урна фурната, што изгоре стапот, што утепа кучката, што изеде мачката, што изеде глувчето...

оф леле леле дедо без фитилче, оф леле леле баба без шамивче :place::place::place:
Успеа да го разбереш што пее? Бравос, секоја чест. :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Сепак човеков се смета за музичар .. и да го видиш како оди гордо по чаршија демек као познат сум цел охрид ме знајт !
Човекот се смета за калфа, и мајстор за кнауф, воопшто не си ја крева цената како што ти замислуваш.
Само што ми кажа за новиот хит, ама имало побрзи од мене.:D
Јака е ептен песната а имав чест и во живо да ја слушнам.:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom