Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Овие предосеќам дека набрзо ќе завршат на Трауматологија, само треба да отидат и на Битпазар или во Чаршија да пејат, пред некоја џамија, а не пред Соборна или во Центар каде ретко кој ќе реагира, па да видиме како ќе си поминат кога ќе им се соберат брадоњине(вахабистите).

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.465
Овие предосеќам дека набрзо ќе завршат на Трауматологија, само треба да отидат и на Битпазар или во Чаршија да пејат, пред некоја џамија, а не пред Соборна или во Центар каде ретко кој ќе реагира, па да видиме како ќе си поминат кога ќе им се соберат брадоњине(вахабистите).
Така е. Огромниот проблем кој го имам со ваквите групи, е нивната дволичност и лажното претставување.

инаку воопшто не ми смета тоа што ја критикуваат власта или нејзините проекти

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Кој пее зло не мисли така да ок ми се.
Кој мисли, не пее...

Мене лично ми се кака од Соња Исмаил. Не знам колку вечери ми има упропастено како ди џеј со нејзините иновативни квази интелектуални диско панк срања...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Кој мисли, не пее...

Мене лично ми се кака од Соња Исмаил. Не знам колку вечери ми има упропастено како ди џеј со нејзините иновативни квази интелектуални диско панк срања...
Кај пушта музика , на радио ли ?

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Стока невидена, пуни се со кеш па до пеење им дошло, а што е најинтересно 90% не се од Скопје. Гнси!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да не беше убав немаше овие на власт да траат и да им дадат мандат, ќе излезеше цело Скопје и ќе се мочаа на се што прават ...изгледа на народов му се допаѓа тоа што се прави не само како споменици кои и те како заслужуваат да се одбележат бидејќи тоа е наше туку и новите булевари, подземнитре сообраќајници итн. Проектот е правен со стручни лица од таа бранша: архитекти, скулптори, уметници итн итн ... ваљда се доволно стручни да кажат и прават што е добро ..тоа им е работа . Е сега на Грчев ако не му се допаѓа и овие Расплачениве Скопјани синови и ќерки на транзициони профитери кои живеат у филм некои као демек не се они сватени и сите се неписмени само тие најпаметни тоа е негов проблем ама нека не ме масира со неговото катанга однесување што не наликува на професор ... Тоа за вториот дел го посочив мислењето што го имаат истиве Расплачени Скопјани што го имаат за луѓето надвор од нивниот круг...Имав можност да навлезам во муабет со еден од овие кој е познаник на мој пријател. Се запрепастив колку е самобендисан и колку мисли дека само он знае а народов бил сељачаана што врска немал од ништо...нешто у стил на Најче со шутрачкиот народ у тој стил. Луѓево сами не се сваќаат а сакаат другиве да ги сватат .... Ми се гади од вакви сподоби што нивното семејство направило статус во поранешната држава па сега како ќе мењаваат нешто сакаат да прават а ни сами не се свесни што сакаат да направат со тоа .... КАТАСТРОФА !!!
Тие лица кој цело време ги споменуваш беа првите кој испаднаа на протест за Скопје 2014. Значи тие дечки имаат таков став зошто навистина не им се допаѓа изгледот на Центар и ставот неможеш да им го измениш без разлика со која група ќе ги поврзиш. Ни мене не ми се допаѓа и каде имам можност го плукам. Тебе за разлика од мене ти се допаѓа и секаде го фалиш. Јас тебе неможам да ти го сменам вкусот и ставот, ти мене неможеш. Значи едноставно е, се наоѓаш на различна страна од ставот на дечките, нормално е да ти изгледаат самобендисани кога за сите кој прифаќаат мислат дека имаат испран мозок, за разлика од тебе кој мислиш дека се комуњари. Јас познавам лично од нив и не ми се самобендисани, напротив ми се многу позитивни фаци и баш се пријатни, можеш да разговараш за се и сешто. Излегува твојот збор против мојот и веќе губи смисла муабетот.
Потоа тие беа првите кој излегоа на протест за убиството на Мартин. Излегоа и секогаш ќе излегуваат во согласност со нивните лични ставови. Исто како и сите нас, кога веруваш во нешто го браниш од петни жили.
Мене ми се гади од сите политички профитери, но фала богу уште седат во фотељи. Неможам да разберам како ви се гади само од едни, а од другите не ви се гади, изгледа имате некој посебен желудник. Лично што им забележувам е делот кој бивш бјорн го спомена, треба да соберат храброст и да испеат песна и за тоа ако веќе идат според оваа стратегија.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Тие лица кој цело време ги споменуваш беа првите кој испаднаа на протест за Скопје 2014. Значи тие дечки имаат таков став зошто навистина не им се допаѓа изгледот на Центар и ставот неможеш да им го измениш без разлика со која група ќе ги поврзиш. Ни мене не ми се допаѓа и каде имам можност го плукам. Тебе за разлика од мене ти се допаѓа и секаде го фалиш. Јас тебе неможам да ти го сменам вкусот и ставот, ти мене неможеш. Значи едноставно е, се наоѓаш на различна страна од ставот на дечките, нормално е да ти изгледаат самобендисани кога за сите кој прифаќаат мислат дека имаат испран мозок, за разлика од тебе кој мислиш дека се комуњари. Јас познавам лично од нив и не ми се самобендисани, напротив ми се многу позитивни фаци и баш се пријатни, можеш да разговараш за се и сешто. Излегува твојот збор против мојот и веќе губи смисла муабетот.
Потоа тие беа првите кој излегоа на протест за убиството на Мартин. Излегоа и секогаш ќе излегуваат во согласност со нивните лични ставови. Исто како и сите нас, кога веруваш во нешто го браниш од петни жили.
Мене ми се гади од сите политички профитери, но фала богу уште седат во фотељи. Неможам да разберам како ви се гади само од едни, а од другите не ви се гади, изгледа имате некој посебен желудник. Лично што им забележувам е делот кој бивш бјорн го спомена, треба да соберат храброст и да испеат песна и за тоа ако веќе идат според оваа стратегија.
ама ти не си од скопје а?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Излегле за протест против црква а не против ск 2014,не лупетај прво да ти кажам.
Второ, излегоа на протест за Нешковски,а на други протести нигде ги нема,како пример последниве инциденти,.како кртици се криеа под земја.
Еве сега плоштад почна да се прави у Чаир,нигде ги нема на протест,што не идат таму да врискаат дека ДУИ го силува Скопје,него несмеат,ќе ги изрешетаат белоглавите.. триста џамии се направија низ Скопје без никакви документи и одобренија за градба,нигде ги немаа.. ама битно ја спречија црквата на плоштад, :tapp:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Прочитај ја последната реченица.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Ги преценуваш, ако мислиш дека тие успеаа да ја спречат изградбата на црква на плоштадот.
Моја грешка,требаше во наводници да ставам.. Ама муабетот ми беше дека се лигавеа и плачеа со месеци како ги тепале..и со тоа ја дигнаа тензијата за црквата и само ги поттикнаа вахабите да искочат на протести.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Плоштадот Скендербег е за Скопје 2014 ремек дело.
--- надополнето: 3 април 2012 во 01:00 ---
а на други протести нигде ги нема,како пример последниве инциденти,.како кртици се криеа под земја
Против кого требаше да се протестира во тој случај?

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Рузвелтова број 42, провери во која општина спаѓа. А ти кај си?
Комплекси а ? Поминуваат со тек на време, ама па ако не се повалиш никој нема да примети дека поминале...
Така ми беше мене кога сите други у маало имаа боље точаци од мене, али кога купив ја 21но брзинец беше ко да умре циганката што ме фалеше ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom