Оди бе напиј се апче и одеби од темава,не заболе пенисов ако твоите грди ретардирани братучеди/ки "пеат" во видеоно.Не заебавај, факт е дека скопје 2014 досега има земено повеќе жртви од скопје 63 а сега сме 2012 може само инат да тераме ама знаеш дека е така
Не знам откако ме просветли сега, можеби ќе можем да ги разграничувам поимитеНе се хипици, хипстери се. Аман колку време ќе ви треба за да почнете да ги разликувате?!
Абе и Даме Груев да стаиш ник џабе ти е, фактите се тие ск 2014 не завршено има земено повеќе жртви од ск 63Оди бе напиј се апче и одеби од темава,не заболе пенисов ако твоите грди ретардирани братучеди/ки "пеат" во видеоно.
Повеќе жртви зело Скопје 2014 Многу знаеш ти што зборуваш и што со што споредуваш,копиљ 14 годишен.
Не заебавај, факт е дека скопје 2014 досега има земено повеќе жртви од скопје 63 а сега сме 2012 може само инат да тераме ама знаеш дека е така
Кој вика дека му е убав, кај тебе во штаб? Некој референдум, некоја јавна статистика да го потврдиш кажаново? Патем со вториов дел си точен од сељачана, неписмени и барок филмови ќе цркнеме некој ден. Што се случува кога неписмена раја ќе добие власт - урнебес.Овие распеаниве се ептен за греота ...мене ми се комедијанти искрено !! Жалосно она класично ДНО ... на какви работи Сорос троши пари ... Па добро бе народов вика дека му е убав градов, да не беше убав сите ќе пеевме вака како нив ...ама нееее.....овие се најпаметните !! Рајава е сељачаана што е необразована и нема врска од архитектура, стилови итн итн...
Малку оф-топик, на времето на Фејсбук беше популарна онаа апликација каде се гласаше Тој и Тој likes Тоа и Тоа more than Тоа и Тоа. Јас го креирав "likes Skopje '63 more than Skopje 2014". Ја немам слушнато песната, но ако е нешто во тој стил, може да ме сметате мене за идеен творец
Aма за тоа ти, Грчев и Бране имате..белосветски зевзеци сте нашетани.Кој вика дека му е убав, кај тебе во штаб? Некој референдум, некоја јавна статистика да го потврдиш кажаново? Патем со вториов дел си точен од сељачана, неписмени и барок филмови ќе цркнеме некој ден. Што се случува кога неписмена раја ќе добие власт - урнебес.
Да бе цитронче шетам, од твоите пари шетам, од твои пари јадам и пијам. Сакаш да ти уплатам за во еден правец по твој избор за да прошеташ?Aма за тоа ти, Грчев и Бране имате..белосветски зевзеци сте нашетани.
Moже.. моментално ми се иде Прага или јужна Франција негде..дај молим те уплати ми.. па може и ќе сменам мислење за ск 2014, има по све да пљукамДа бе цитронче шетам, од твоите пари шетам, од твои пари јадам и пијам. Сакаш да ти уплатам за во еден правец по твој избор за да прошеташ?
Договорено, од мене имаш авионска карта како поклон за дипломирањето, само 7 години студираш тоа мора да се наградиMoже.. моментално ми се иде Прага или јужна Франција негде..дај молим те уплати ми.. па може и ќе сменам мислење за ск 2014, има по све да пљукам
Да не беше убав немаше овие на власт да траат и да им дадат мандат, ќе излезеше цело Скопје и ќе се мочаа на се што прават ...изгледа на народов му се допаѓа тоа што се прави не само како споменици кои и те како заслужуваат да се одбележат бидејќи тоа е наше туку и новите булевари, подземнитре сообраќајници итн. Проектот е правен со стручни лица од таа бранша: архитекти, скулптори, уметници итн итн ... ваљда се доволно стручни да кажат и прават што е добро ..тоа им е работа . Е сега на Грчев ако не му се допаѓа и овие Расплачениве Скопјани синови и ќерки на транзициони профитери кои живеат у филм некои као демек не се они сватени и сите се неписмени само тие најпаметни тоа е негов проблем ама нека не ме масира со неговото катанга однесување што не наликува на професор ... Тоа за вториот дел го посочив мислењето што го имаат истиве Расплачени Скопјани што го имаат за луѓето надвор од нивниот круг...Имав можност да навлезам во муабет со еден од овие кој е познаник на мој пријател. Се запрепастив колку е самобендисан и колку мисли дека само он знае а народов бил сељачаана што врска немал од ништо...нешто у стил на Најче со шутрачкиот народ у тој стил. Луѓево сами не се сваќаат а сакаат другиве да ги сватат .... Ми се гади од вакви сподоби што нивното семејство направило статус во поранешната држава па сега како ќе мењаваат нешто сакаат да прават а ни сами не се свесни што сакаат да направат со тоа .... КАТАСТРОФА !!!Кој вика дека му е убав, кај тебе во штаб? Некој референдум, некоја јавна статистика да го потврдиш кажаново? Патем со вториов дел си точен од сељачана, неписмени и барок филмови ќе цркнеме некој ден. Што се случува кога неписмена раја ќе добие власт - урнебес.