Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Не заебавај, факт е дека скопје 2014 досега има земено повеќе жртви од скопје 63 а сега сме 2012 може само инат да тераме ама знаеш дека е така
Оди бе напиј се апче и одеби од темава,не заболе пенисов ако твоите грди ретардирани братучеди/ки "пеат" во видеоно.

Повеќе жртви зело Скопје 2014 :facepalm: Многу знаеш ти што зборуваш и што со што споредуваш,копиљ 14 годишен.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не се хипици, хипстери се. Аман колку време ќе ви треба за да почнете да ги разликувате?!
Не знам откако ме просветли сега, можеби ќе можем да ги разграничувам поимите :P

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Оди бе напиј се апче и одеби од темава,не заболе пенисов ако твоите грди ретардирани братучеди/ки "пеат" во видеоно.

Повеќе жртви зело Скопје 2014 :facepalm: Многу знаеш ти што зборуваш и што со што споредуваш,копиљ 14 годишен.
Абе и Даме Груев да стаиш ник џабе ти е, фактите се тие ск 2014 не завршено има земено повеќе жртви од ск 63

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Хипстерај.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Овие распеаниве се ептен за греота ...мене ми се комедијанти искрено !! Жалосно она класично ДНО ... на какви работи Сорос троши пари ... Па добро бе народов вика дека му е убав градов, да не беше убав сите ќе пеевме вака како нив ...ама нееее.....овие се најпаметните !! Рајава е сељачаана што е необразована и нема врска од архитектура, стилови итн итн...

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Малку оф-топик, на времето на Фејсбук беше популарна онаа апликација каде се гласаше Тој и Тој likes Тоа и Тоа more than Тоа и Тоа. Јас го креирав "likes Skopje '63 more than Skopje 2014". Ја немам слушнато песната, но ако е нешто во тој стил, може да ме сметате мене за идеен творец :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Овие распеаниве се ептен за греота ...мене ми се комедијанти искрено !! Жалосно она класично ДНО ... на какви работи Сорос троши пари ... Па добро бе народов вика дека му е убав градов, да не беше убав сите ќе пеевме вака како нив ...ама нееее.....овие се најпаметните !! Рајава е сељачаана што е необразована и нема врска од архитектура, стилови итн итн...
Кој вика дека му е убав, кај тебе во штаб? Некој референдум, некоја јавна статистика да го потврдиш кажаново? Патем со вториов дел си точен од сељачана, неписмени и барок филмови ќе цркнеме некој ден. Што се случува кога неписмена раја ќе добие власт - урнебес.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
49.255
Малку оф-топик, на времето на Фејсбук беше популарна онаа апликација каде се гласаше Тој и Тој likes Тоа и Тоа more than Тоа и Тоа. Јас го креирав "likes Skopje '63 more than Skopje 2014". Ја немам слушнато песната, но ако е нешто во тој стил, може да ме сметате мене за идеен творец :icon_lol:

баш си авангарда !​

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Кој вика дека му е убав, кај тебе во штаб? Некој референдум, некоја јавна статистика да го потврдиш кажаново? Патем со вториов дел си точен од сељачана, неписмени и барок филмови ќе цркнеме некој ден. Што се случува кога неписмена раја ќе добие власт - урнебес.
Aма за тоа ти, Грчев и Бране имате..белосветски зевзеци сте нашетани.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Aма за тоа ти, Грчев и Бране имате..белосветски зевзеци сте нашетани.
Да бе цитронче шетам, од твоите пари шетам, од твои пари јадам и пијам. Сакаш да ти уплатам за во еден правец по твој избор за да прошеташ?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Да бе цитронче шетам, од твоите пари шетам, од твои пари јадам и пијам. Сакаш да ти уплатам за во еден правец по твој избор за да прошеташ?
Moже.. моментално ми се иде Прага или јужна Франција негде..дај молим те уплати ми.. па може и ќе сменам мислење за ск 2014, има по све да пљукам :icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Moже.. моментално ми се иде Прага или јужна Франција негде..дај молим те уплати ми.. па може и ќе сменам мислење за ск 2014, има по све да пљукам :icon_mrgr:
Договорено, од мене имаш авионска карта како поклон за дипломирањето, само 7 години студираш тоа мора да се награди :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Да не беше убав немаше овие на власт да траат и да им дадат мандат, ќе излезеше цело Скопје и ќе се мочаа на се што прават ...изгледа на народов му се допаѓа тоа што се прави не само како споменици кои и те како заслужуваат да се одбележат бидејќи тоа е наше туку и новите булевари, подземнитре сообраќајници итн. Проектот е правен со стручни лица од таа бранша: архитекти, скулптори, уметници итн итн ... ваљда се доволно стручни да кажат и прават што е добро ..тоа им е работа . Е сега на Грчев ако не му се допаѓа и овие Расплачениве Скопјани синови и ќерки на транзициони профитери кои живеат у филм некои као демек не се они сватени и сите се неписмени само тие најпаметни тоа е негов проблем ама нека не ме масира со неговото катанга однесување што не наликува на професор ... Тоа за вториот дел го посочив мислењето што го имаат истиве Расплачени Скопјани што го имаат за луѓето надвор од нивниот круг...Имав можност да навлезам во муабет со еден од овие кој е познаник на мој пријател. Се запрепастив колку е самобендисан и колку мисли дека само он знае а народов бил сељачаана што врска немал од ништо...нешто у стил на Најче со шутрачкиот народ у тој стил. Луѓево сами не се сваќаат а сакаат другиве да ги сватат .... Ми се гади од вакви сподоби што нивното семејство направило статус во поранешната држава па сега како ќе мењаваат нешто сакаат да прават а ни сами не се свесни што сакаат да направат со тоа .... КАТАСТРОФА !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom