Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Знаеш таму добар терен и цени? Ако не, сите да се распрашаме и да пишеме кој што дознал .Аеродром? Кисела вода на тепихче?
Знаеш таму добар терен и цени? Ако не, сите да се распрашаме и да пишеме кој што дознал .Аеродром? Кисела вода на тепихче?
И мене ми се игра(ше), ама кога ми кажаја дека е 500 ден. од сат за терените кај МЗТ плус за изнајмување, се разочаравКој е за тенис нека каже, и мене ми се игра .
Мојт и двете. Само да дознаеме како иде тоа со цените и некој сончев викенд може да смечувамеАеродром? Кисела вода на тепихче?
Пишаа погоре дека е 200 од саат, така да двајца делат по стотче а четворица по 50 ден што е џабе. Секако таков од 200 ќе бараме .И мене ми се игра(ше), ама кога ми кажаја дека е 500 ден. од сат за терените кај МЗТ плус за изнајмување, се разочарав
Можи на други терени да е поефтино, тој од 200 е Илинден зато е ефтино толку, не се оди пешки до таму . А ми се пробува тенис, сакам да пробам, иако не го сакам како спорт за гледање, ама за играње мислам дека е доста интересен и добар за вежбање, рекреација и кондиција.Пишаа погоре дека е 200 од саат, така да двајца делат по стотче а четворица по 50 ден што е џабе. Секако таков од 200 ќе бараме .
Јас сум Ѓорче значи до кај тебе саат време ќе ме фати . До Н. Лисиче одам за фудбал колку е ова подалеку?Ке си јавнете еден од оние убавите на ЈСП (35 ден правец) и ке долетате на змеј ко луѓе пола саат од центар е фор гад сејк
За се си во право, 400 денари... па 200 денари е теренот да играш сам, е сега веќе и имаш и тренер. Цената е многу можеби за наши стандарди но е и неисплатлива ако земеме во предвид дека професори на приватно за математика земаат и по 500 денари за 1 сат да кажат некоја задача, кои трошкови ги имаат тие во однос на тенисот, како прво немаат физичко " малтретирање ". Во оваа држава не се цени овај спорт, во однос на другите е поскап и тука е проблемот, а не е дека тренерите имаат преголем профит, но кога ќе ги пресметаш 400 денари така и изгледа, но ретко кој размислува за трошоците и останатите работи.Јас на пример имам доста прашања од родителите или некој од постарите не им се дава 400 ден од час а кај е тука наш рекет топчиња наш терен ,гориво или други помошни реквизити и најбитно тренинг и програма.
Мора тоа да се плати беспари неможам да работам да бидеме тука на чисто.
Може да дадеме попуст на групи и најчесто ги тераме да се собере група и тоа не сакаат па сега видете.
Да се разбереме без тренинг и работа нема резултат е сега ако им е скапо има и бесплатни терени па бујрум
За се си во право, 400 денари... па 200 денари е теренот да играш сам, е сега веќе и имаш и тренер. Цената е многу можеби за наши стандарди но е и неисплатлива ако земеме во предвид дека професори на приватно за математика земаат и по 500 денари за 1 сат да кажат некоја задача, кои трошкови ги имаат тие во однос на тенисот, како прво немаат физичко " малтретирање ". Во оваа држава не се цени овај спорт, во однос на другите е поскап и тука е проблемот, а не е дека тренерите имаат преголем профит, но кога ќе ги пресметаш 400 денари така и изгледа, но ретко кој размислува за трошоците и останатите работи.