(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нема некоја поголема промена во составот. Се врати Тевез, го нема Карик.
Тешко ќе е утре!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
да да тешко ке биде очекувам андерсон да биде на клупата

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Со овие играчи одиме против Портсмут: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, F Da Silva, Fletcher, O'Shea, Scholes, Possebon, Gibson, Giggs, Rooney, Tevez, Campbell, Welbeck.
Ги забправи во игра можат и харгривс и андерсон. Сеуште не се знае сигурно ама би требало и тие да дојдат на помош баш имаше изјава на скај спорт

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде бе што ви е вам?Тешко утре?Како да не победуваме 4-:-0 дајте малко,што ви е ?:vozbud:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ги забправи во игра можат и харгривс и андерсон. Сеуште не се знае сигурно ама би требало и тие да дојдат на помош баш имаше изјава на скај спорт
Парк и Харгривс почнале со тренинзи, но нема да се целосно спремни за дуелот со Портсмут. Андерсон најверојатно ќе биде одморен.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ајде бе што ви е вам?Тешко утре?Како да не победуваме 4-:-0 дајте малко,што ви е ?:vozbud:
Дај боже брат. Али Портсмут ние е незгоден противни мене тоа ме плаши. Али мора да гледаме позитивно. И јас ке кажа 5 : 1. Може???:salut:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
1:2, мој тип.
Доста е со таков состав.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Мораме да победиме,за да се врати самодовербата и мотивот во тимот.Да се вратиме со победа за да можеме против Зенит да сме колку толку во форма влезени...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom