Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
God bless the MUTE buttonЕ, како другите коментатори да се подобри од Југослав, сите се дупки, не знаат имињата и презимињата на играчите да ги читаат...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
God bless the MUTE buttonЕ, како другите коментатори да се подобри од Југослав, сите се дупки, не знаат имињата и презимињата на играчите да ги читаат...
Далеку подобри од Југо, и сигурен сум за тоа. Може ке згрешат од време на време некој играч, ама знаат да зборуваат и да зборуваат склопено со фудбалската игра. Не како ова моронов шо кога ке даде некоја екипа гол се восхитува како да умрела баба му. :kesa:Не, не, се разбравме, само тоа беше наменето на оние кои мислат дека другите коментатори се подобри од Југо.
Тоа што те цитирав те збуни, нема везе. :smir:
Ајде бе Бербо доаѓај више!!!
Ех ги гледам Ливерпул каква среќа имаат и се прашувам зашто они само имаат таква среќа? Зашто ние немаме?
Па давајте бре и вие ако можете, кој ве брани :helou:Nemoj be taka...Ednas imavme sreka i ti maler pravis.Lani kako ja osvoivte titulata ti teknuva.Kolku gola dadovte vo periodot 85-90 min?Blagodarenije na toa a osvoivte titulata.Ova ne e provokacija ama malku mi bodna vo oci toa sto go kaza...
Еднаш имавте среќа?! Што збориш бе ти? Лани колку пати се извлековте, се сеќаваш кога против Тотенхем се извлековте од пораз со гол на Торес? Има уште многу такви утакмици да знаеш.Nemoj be taka...Ednas imavme sreka i ti maler pravis.Lani kako ja osvoivte titulata ti teknuva.Kolku gola dadovte vo periodot 85-90 min?Blagodarenije na toa a osvoivte titulata.Ova ne e provokacija ama malku mi bodna vo oci toa sto go kaza...
Ех кога ќе се сетам со Роналдо што правеа...
Уф, добро е, барем сега не личи составов на искубана кокошка.Со овие играчи одиме против Портсмут: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, F Da Silva, Fletcher, O'Shea, Scholes, Possebon, Gibson, Giggs, Rooney, Tevez, Campbell, Welbeck.