Собиранче во сабота [31.03.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Како си поминавте вчера? :)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Прв пат на собранка:) Добро си поминав, интересни луѓе:)
Со Саладин ептен муабет си направив. Тончи е топ дете. Музиката не ми беше ок...ама Тончи вика немало таква како што сакам јас у Скопје. Крејзи..ја сакав уште пред да ја запознаам:) Кифла....човече, не знам што да речам. ЅВЕР! И не само за текилите.
Бебуш..Фала и јавно. Две точки ѕвездичка:))

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Добро беше :). Упознав доста луѓе, Ејсид, Стефи, Princess of Evil, Саладин, Македоникус, Филмакедон, Леандра, Ќифла(навивач на РОМА!!), Добро познат, Crazy in Love, illomius, Грејвдигер, Правниче, Бебуш,Антоние..и то.

..инаку

:cool:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Д Лејди - (значи давам тука пионерски збор потпишан главом и брадом дека не ја уговарав Леандра - ЗАР У МЕНЕ СУМЉАШ!?!? :pos:)
Леандра не е овде :icon_lol: Пак забораваш дека гледам и слушам се! Штета госпоџата што не се претстави по ник и што Тончи го сокри никот не ми го кажа, а многу сакав да си помуабетиме. Барем се запознавме, иако ја познавам од претходно, само уште неможе да ми текне од каде ја знам...али ќе ми текне.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Не беше озборување, факт. Набројуваше луге кои идат и не идат на собиранки, Саладин, како стар собиранкач и јас како нова.
Инаку, госпоѓица. Освен службено, кога сум госпоѓа :)
И јас те знам од некаде.Следна собиранка, ќе има муабет:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Го зезам лејди, не сфаќај озбилно. Ќе ми текне :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
не броиме конобарки, кажи кои форумџики ти се сфиѓаа :)
Не ни знаев дека послем Мистик сте биле во Мамас, а и од кајганџииве само Апокалипто го знам така да, од форумџиките... ќе оставам за следен пат. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom