Собиранче во сабота [31.03.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Слики, НЕМА!!! Дискреција загарантирана :)
Џабе ќе барам слики кога не сум гледал по машки :D
Женските беа поубави (o_O), особено онаа ниската келнерка. :LOL:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Te боли глава жено од друго нешо, не од ракијата. Мене нишо не ми е освен шо сум постојано поред чешма :pos:
Собиранката беше добра, а ќе беше уште подобра ако дојдеа сите пријавени ;) Се надевам следната ќе биде помасовна на цел форум :icon_lol: Мило ми е шо ги упознав Стефи, Добро познат, Грејвдигер :) Некого може и пропуштив некка не ми замерат, не е до мене :icon_lol:
П.С Следна собиранка на отворено, на некоја ливада - пикник собиранка да му ги пробаме на KIFFLA увијачите.
Тоа се бара, скара, сонце, ливада!

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
За прв пат беше добро. Се запознав со Crazy in Love, Leandra, Princess of Evil (х2), stefi, bedush, Добро познат, Грејвдигер, Pravnice, ZiniZin, Acid, Saladin итн итн. Музиката беше одлична, чиста петка. И то. :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Може приметивте, ама не можев да дојдам... ај ваљда следниот пат. ;)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Следно жено принцезата ќе не вози до Галичник, ние ќе пиеме она ќе не гледа :icon_mrgr:
Ако идеме Галичник ќе не вадат со хеликоптер за спасување :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Едно прашање...како тоа бевте у Мамас, и јас бев у Мамас и не видов никој ?
Толку беше гужва, што и мајка ми до мене да стоеше немаше да ја приметам. :confused::icon_mrgr:
Никогаш Мамас не бил толку полн. Никогаш. Не можеше човек да се размине. Цело Скопје мислам дека вчера беше во Мамас.

Инаку, топ си беше, одлично си поминав, одлично.
Си се изнапраив муабет, си се изнавидов со луѓе...
Супер беше све!

S

stefi

Гостин
Криво ми беше шо рано си отидов али супер си поминав мислам дека сите шо беа до 11 сите ги упознав :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.390
Неки нови клинци имаше... Според мене една од опуштајуќите и "cool" собиранки. (Леа сеа ќе ме отепа со изразите). Од “клинците“ ги упознав Filmakedon - чоекот кој на почеток доста мистериозно се претстави, ZiniZin (мислам дека добро го запамтив никот - ама знам за кој стануе збор), Makedonicus - оџврлено дете. Ептен ми праеше ќефот муабет со Грејвдигер, Crazy in love, Stefi (Alien vs. Predator - си знае она) Д Лејди - (значи давам тука пионерски збор потпишан главом и брадом дека не ја уговарав Леандра - ЗАР У МЕНЕ СУМЉАШ!?!? :pos:) Супер беше се` на се`. Мал бед беше во Мама`с сардини. Ама тоа важи за префиксот ВО. Ништо не реков за ПРЕД. Орце друг пут кажуј дека си натака, скиснавме ние надвор, како не те видовме. И Бене истотака.
Специјална благосарност до сестра ми што успеа да ја довлечка другарка и` како и останатите работи што ми ги приреди, си знае она. И до Man of the hour - KIFFLA a.k.a. Jason Statham - the transporter. Мал бед ме фрка за Добро познатиот шо не го упознав мада иам дојам кој беше од нив. Здравје за следен пат.
So says Saladin....
P.S. Дознав дека Billy Joe Armstrong бил порано. Си знае на кој мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom