Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Има некое инфо за пријателскиов дуел со Романија утре, отворен е за јавност, билети од каде може да се земат...?
На сајтот на ракометната федерација ништо не можам да најдам.
Има билети на касата во кугларницата, 100 денари.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Има билети на касата во кугларницата, 100 денари.
Во кој дел е кугланата можеш да ми кажеш, бидејќи од целиот комплекс запознат сум само со базенот и големата сала, другите делови не знам баш како се распоредени.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Во кој дел е кугланата можеш да ми кажеш, бидејќи од целиот комплекс запознат сум само со базенот и големата сала, другите делови не знам баш како се распоредени.
Значи базенот е од едната страна, кугланата е од сосем спротивна страна... Имаш таму хокејарско игралиште, епа спроти хокеарското игралиште има едни скали за надоле и пишува Куглана, ќе се снајдеш лесно.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денес очекувам околу 1500 луѓе да се испратат достојно нашите во најголемиот поход во историја. Можеби ќе бидат и помалку ама тоа е тоа.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Денес очекувам околу 1500 луѓе да се испратат достојно нашите во најголемиот поход во историја. Можеби ќе бидат и помалку ама тоа е тоа.
Денес можеби ке има повеќе луѓе, мене утре ме плаши да не играт пред празни трибини.

Член од
15 јули 2011
Мислења
201
Поени од реакции
117
Така ми се чини или никаде нема да има пренос во живо од утакмицава со Романија.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Ќе има пренос од натпреварот Македонија-Романија денес? :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Денес можеби ке има повеќе луѓе, мене утре ме плаши да не играт пред празни трибини.
Подобро да играат пред празни трибини, таа утакмица треба да е од затворен тип.

а и паметно си е што нема пренос...

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Абе како и да е ќе ги треснеме од земја!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
На МТВ сајтон им е паднат, K5 и Сител у програма немаат дали ќе вршат пренос на утакмицава.
И побогу, ако сакаат да играат утакмица од затворен тип нека нема ни гледачи, а не ваму отворени врати на БТ а нема пренос.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дозна дали ќе има? Друг некој знае?
Нема да има, овие од странава на СЦБТ на фејсбук, пишаа дека ќе нема пренос.
--- надополнето: 1 април 2012 во 17:42 ---
И побогу, ако сакаат да играат утакмица од затворен тип нека нема ни гледачи, а не ваму отворени врати на БТ а нема пренос.
ваљда финтата е да нема никаков снимен материјал од натпреварот... освен ако не им влезе некој шпион со мобилен да снима ко на ЕП што ги зезнаа... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ЕлНињо си кажа се зошто нема да има пренос :) Не треба ни навивачи да пуштаат али ајде, зад затворени врати се играат вакви натпревари, ни гледачи ни новинари.

Kajgana Shop

На врв Bottom