Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха, колку си само во заблуда. Принцезата ќе испие колку сите вие заедно и потоа ќе ве вози кон Галичник. Тоа ќе биде вожња што нема да ја заборавитеСледно жено принцезата ќе не вози до Галичник, ние ќе пиеме она ќе не гледа![]()
Хахаха, колку си само во заблуда. Принцезата ќе испие колку сите вие заедно и потоа ќе ве вози кон Галичник. Тоа ќе биде вожња што нема да ја заборавите![]()
ИМАШЕхулахопки имаше ?![]()
Не сум толку лошПлавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?
Добро познат сега ми е појасно зошто е вечито на листата на бан. Драг Цитро немој некогаш да се запознаеш со човеков оти ќе плачеш како мало дете
Македончич ме боли глава не ти чини ракијата![]()
Релација Кратово-Скопје.Не го заборавај и муабетот за трчањето![]()
Во таа гужва, мене од памет ме извади Наташа (делеше канцеларија со Тоци во ТендерНИК) и само неа ја видов во тоа кратко време што бев во МамасЕдно прашање...како тоа бевте у Мамас, и јас бев у Мамас и не видов никој ?
Во таа гужва, мене од памет ме извади Наташа (делеше канцеларија со Тоци во ТендерНИК) и само неа ја видов во тоа кратко време што бев во Мамас
Ништо чудно што ти не си видел никој од кајганџииве што останаа![]()
Слабо харашПа јас бев со Наташа и Тоци. И толку јако бев пивнат што цела вечер го харав Мамас, затоа и се чудам, значи харав по Мамас и не ве видов...
Слики, НЕМА!!! Дискреција загарантиранаБев на друга собиранка од една игра (еРепаблик) и афтер парти во Мамас до 3 негде. Слики нешто бе од Вас? Можда заедно сме чекале ред за да мо*каме.![]()