Хахаха, колку си само во заблуда. Принцезата ќе испие колку сите вие заедно и потоа ќе ве вози кон Галичник. Тоа ќе биде вожња што нема да ја заборавитеСледно жено принцезата ќе не вози до Галичник, ние ќе пиеме она ќе не гледа
Јок, принцезата е одговорна личност сас карактер кога станува збор за алкохол. Турнејата е закажана уште да се наштимамеХахаха, колку си само во заблуда. Принцезата ќе испие колку сите вие заедно и потоа ќе ве вози кон Галичник. Тоа ќе биде вожња што нема да ја заборавите
ИМАШЕхулахопки имаше ?
Не сум толку лошПлавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?
Добро познат сега ми е појасно зошто е вечито на листата на бан. Драг Цитро немој некогаш да се запознаеш со човеков оти ќе плачеш како мало дете
Македончич ме боли глава не ти чини ракијата
Релација Кратово-Скопје.Не го заборавај и муабетот за трчањето
Во таа гужва, мене од памет ме извади Наташа (делеше канцеларија со Тоци во ТендерНИК) и само неа ја видов во тоа кратко време што бев во МамасЕдно прашање...како тоа бевте у Мамас, и јас бев у Мамас и не видов никој ?
Па јас бев со Наташа и Тоци. И толку јако бев пивнат што цела вечер го харав Мамас, затоа и се чудам, значи харав по Мамас и не ве видов...Во таа гужва, мене од памет ме извади Наташа (делеше канцеларија со Тоци во ТендерНИК) и само неа ја видов во тоа кратко време што бев во Мамас
Ништо чудно што ти не си видел никој од кајганџииве што останаа
Слабо харашПа јас бев со Наташа и Тоци. И толку јако бев пивнат што цела вечер го харав Мамас, затоа и се чудам, значи харав по Мамас и не ве видов...
Слики, НЕМА!!! Дискреција загарантиранаБев на друга собиранка од една игра (еРепаблик) и афтер парти во Мамас до 3 негде. Слики нешто бе од Вас? Можда заедно сме чекале ред за да мо*каме.