Goxyto
#FinoAllaFine
- Член од
- 31 јануари 2010
- Мислења
- 2.589
- Поени од реакции
- 2.534
Џабе ќе барам слики кога не сум гледал по машкиСлики, НЕМА!!! Дискреција загарантирана
Женските беа поубави (), особено онаа ниската келнерка.
Џабе ќе барам слики кога не сум гледал по машкиСлики, НЕМА!!! Дискреција загарантирана
Тоа се бара, скара, сонце, ливада!Te боли глава жено од друго нешо, не од ракијата. Мене нишо не ми е освен шо сум постојано поред чешма
Собиранката беше добра, а ќе беше уште подобра ако дојдеа сите пријавени Се надевам следната ќе биде помасовна на цел форум Мило ми е шо ги упознав Стефи, Добро познат, Грејвдигер Некого може и пропуштив некка не ми замерат, не е до мене
П.С Следна собиранка на отворено, на некоја ливада - пикник собиранка да му ги пробаме на KIFFLA увијачите.
Кај е сликата? И кој не сликаше?^ Освен рекламата за Colgate од мене и македонка 1985
Во мобилниот на Good Guy AcidКај е сликата? И кој не сликаше?
Ако идеме Галичник ќе не вадат со хеликоптер за спасувањеСледно жено принцезата ќе не вози до Галичник, ние ќе пиеме она ќе не гледа
Толку беше гужва, што и мајка ми до мене да стоеше немаше да ја приметам.Едно прашање...како тоа бевте у Мамас, и јас бев у Мамас и не видов никој ?
Кај нас тоа се вика педерМоже приметивте, ама не можев да дојдам... ај ваљда следниот пат.
По можност и ракија да има у хеликоптеротАко идеме Галичник ќе не вадат со хеликоптер за спасување
Тоа е прв условПо можност и ракија да има у хеликоптерот