Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ааа, да ми извиниш. На 18/19 години треба да очекуваш некој колку толку да е созреан. Ама некој ко ќе се слика вака и ти да ми пишуваш дека ова не било за сеир? ЕПА НЕ! Ќе го реметам до миљон и назад. Да не му ставиле пиштол на чело со наредба да си ја ишиша едната половина од главата, а другата да ја офарба црвена? Don't think so. Затоа - ќе јаде ремет.

Исто и овој, овој, оваа итн...
Можеби јадат ремет по форуми само иначе вака не верувам:)

M

Mario Gómez

Гостин
Незнам дали овие што ги сликаат и обработуваат сликите можам да ги наречам професионалци, толку неприродни изгледаат дечките и девојките на сликите, да ти се згрози. Ги гледав од неколку средни училишта, и мислам дека можат да ги тужат на фотостудиота за унакажување на многу убави девојчиња со глупи алатки и претерано фотошопирање.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Незнам дали овие што ги сликаат и обработуваат сликите можам да ги наречам професионалци, толку неприродни изгледаат дечките и девојките на сликите, да ти се згрози. Ги гледав од неколку средни училишта, и мислам дека можат да ги тужат на фотостудиота за унакажување на многу убави девојчиња со глупи алатки и претерано фотошопирање.
Имаат 2-3 акции научено напамет во фотошоп, комбинација на исто толку филтри и ќе ги лоадираат сите слики и една иста акција ја пастира на сите. Го боли него дали на две различни фаци треба исто ретуширање или различно :D:D:D

И кога ќе видам некои фотостудија што прават, на слики sharpening 100 ќе удрат ко демек покристална ќе е така сликата :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Имаат 2-3 акции научено напамет во фотошоп, комбинација на исто толку филтри и ќе ги лоадираат сите слики и една иста акција ја пастира на сите. Го боли него дали на две различни фаци треба исто ретуширање или различно :D:D:D

И кога ќе видам некои фотостудија што прават, на слики sharpening 100 ќе удрат ко демек покристална ќе е така сликата :pos:
Филтри, ретуширање, sharpening...

Немој со стручни термини, фотографијата со пропратните програми ми се најслаба точка... xD

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
А
П.С. А машките ги ставате девојчињава на форумов, како известување дека не се више малолетни, па да ги бркате, без да ве гони закон? :icon_mrgr::icon_mrgr: (ете не сум скрос оф-топик и сериозна.:) )
Eпа мило ми е што не си скроз сериозна, од твоите постови во драга кајгана во месец февруари ми идеше да си пукнам во колено :icon_mrgr::icon_mrgr:(јас сум скроз оф-топик и несериозен:свиркам:)

A

AnFem

Гостин
Значи, ова е уште една работа поради која ми е мило што сум надвор од Македонија и далеку од сеирџиските очи. Човек не смее да се изрази себеси и да си изгради споствен стил и ако не се одблекува како мнозинството е фрик. Не значи дека ако нешто е прифатено од мнозинството, дека е ок. И мене ми се гади од подпичњаците, опинците, пардон, балетанките што беа едно време модерни, смешните емо фризурици кои се популарни кај младите и ред други. Ебате менталитетот, ебате!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Којзнае како изгледа класен час у понеделник кај овие у уметничкo :P

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Си го смени името, си ја смени бојата на косата, сега и очите си ги сменила....
Да не ја познава ќе речев во некоја програма за заштита на сведоци дека е.

Kajgana Shop

На врв Bottom