D
dystopian
Гостин
Procitav deka Venger e kaznet 3 utakmici plus 40 iljadi evra. Se utepav od smeenje na komentarov: 40 000 euros... there goes Wenger's transfer budget.
и јас трчам на прстиhttp://www.sportmania.com.mk/component/k2/item/121-ne-se-povreduva-zatoa-sto-trcha-na-prsti
Многу интересна статија, и одговор на многубројните прашања.
Зошто тогаш нашите не ги тренираат да играат само на прсти? Зошто човече од 1.6 може по цврст од животни од 1.9 ( Диаби ) ...
Ремзи игра лево, али нон стоп се придодава у средина. Нешто вака Венгер играше коа игравме со Милан на Сан Сиро,само Росицки играше лево, коа папнавме 4 комада, алергичен сум на тактикава.. како и да е се стабилизиравме, како почнаа КПР агресивно, викам го јадевме, али по нез кој пат сезонава се враќаме од негатива. Нека продолжат вака и наши се 3 бодаГруба игра дозволува судијава,башка левата страна ни е хендикепирана,кој игра таму Ремзи или Росицки бидејки и двајцава во средина го гледам?
--- надополнето: 31 март 2012 во 16:38 ---
Волкот си самоасистираше
Ларсон е дефинитивно најдобриот изведувач на слободни во ПЛНашиве поранешни играчи ги пунат Сити, мораме да ги тепаме дома, МОРА!
Н е е само добар за слободни, има доста асистенции од корнери и странични слободни удари.Ларсон е дефинитивно најдобриот изведувач на слободни во ПЛ
како да играме 4-4-2 дијамант само вокот како втор напаѓач десно,а левата страна на Гибс му е препуштена да прави продори.Добра рака направил Гибс и снажен е станат порано 60 кила имашеРемзи игра лево, али нон стоп се придодава у средина. Нешто вака Венгер играше коа игравме со Милан на Сан Сиро,само Росицки играше лево, коа папнавме 4 комада, алергичен сум на тактикава.. како и да е се стабилизиравме, како почнаа КПР агресивно, викам го јадевме, али по нез кој пат сезонава се враќаме од негатива. Нека продолжат вака и наши се 3 бода