Поплаки

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Абе кај отидов и јас ве слушнав и ја играв 1, заедно со Истбоурн 1 (2-1) , Алдершот 1 (1-0) , и Тамворт ГГ (1-1) ,, Уплата 500 ден , добивка , над 5.000 ден .. лелелеелелел СВЕ ДА ВИ ЕБАМ стивендиз , а тебе Бурнмаут што кур играш за нерешено КАЈ ЌЕ ОДИШ ПИЧКА ВИ МАТЕР. .

:mad:

А

Анноун

Гостин
бенфика ГГ паднав . епа не може секој ден да си добитен . иако имаше недосуден пенал за бенфика , и еднаш луис од линијата ја извади . бенфика заслужи да даде гол , ама тоа е .

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Родик,дебилу амерички...
Подебилни тенисири од Американците нема.и не можи ни да има....неинтелегентни суштества,класични кретени:tapp:
Се да ти ебам,клошару еден дебилен...
Губи со 6-0 во втор сет од Монако,алоооо дебилуууу......
Мрежата не можеше да ја префрли,аматер класичен неспособен,нека се повлечи нека не се глупира повеќе....
Не ми е јасно како Федерер си дозволи таков срам да изгуби од еден ваков кретен:confused:

А

Анноун

Гостин
vardar 0-2 gola za 100 evra. Gi fativ napredok 1, metalurg 0-2 i bregalnica x2. Toa e, uste vo 47 bese 2-0, i so ogled na toa deka srekata ne me saka mnogu, znaev deka do kraj ke padne gol.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ме ебна првиот гол на баерн последните секунди од прво полувреме. Двете ги имав да нема гол пп.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Каков деген е оној Фиш не заслужува во први 10 тој :mad::mad:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Жалке на 1X дупла шанса ме среди за сите пари. Шарапова + поени фаќам, Панатинаикос 2ка , Ат,мадрид 1 ама џаба. Нејке и нејке ...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.337
Поени од реакции
5.358
Шалке :mad::mad::mad:
Пакувајте си ги куферите

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Добро бе овие Билбао не се нормални,дефинитивно....
Во Ла Лига играат како пичиња некој,губат од кој стигнат...а овде шлакаат се живо и диво...
Местачи гнасни......
Ништо чудно и со Барса за викендот да изненадат,се бива од вакви Индијанци.....
Уште еднаш играње против овие Индијанци никако....
Ќе си го чекав Џоковиќ за 4400(ако влезеше Шалке нормално)....
На друго ливче пак Шалке и Спортинг двојни шанси,Мајами кошарка,и Фиш кретенот.....
Добро е шо Шалке изгуби,кој ќе го колнеше онај дудукот Фиш..
Да се надоврзам само на мојот пост од погоре....
ДЕФИНИТИВНО ПОГОЛЕМИ КРЕТЕНИ ОД АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕНИСЕРИ НЕМААААА!!!!
Срам за тенисот како најотмена игра ,се тенисери од калибарот на Родик,Фиш.......дрваааааааааааааааа!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom