(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе не знам еве Чомбе ти си постар ама пак и не доволно ама сепак можеби знаеш ама не сум чул до сега. Некој 20 години барем во поновово време да опстане како тренер на еден тим. Еве ја да дека од на 4 години за Јунајтед сум ама тогаш сум знаел само за моите омилени тимови гајле ми било за други. Еве сега следам се и сешто ама историјата да им ја вртам ме мрзи. Еве ако знае некој нека пише. Јас се по комшии татко овој оној прашав и никој не знае поуспешен тренер од Фергусон. Дури и навивачи на најривалските тимови ама од постарите спуштаа капа за тоа.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
јунајтед се откажа од берба и саа оде на анри

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
ферги коа ке се пензионира треба да му изградат споменик пред олд трафорд. А коа ке умре(не дај боже да е во блиските 20 години) треба да го закопат во центарот на игралиштето на олд трафорд засекогаш да биде со Манчестер.

Член од
27 март 2006
Мислења
138
Поени од реакции
5
ферги коа ке се пензионира треба да му изградат споменик пред олд трафорд. А коа ке умре(не дај боже да е во блиските 20 години) треба да го закопат во центарот на игралиштето на олд трафорд засекогаш да биде со Манчестер.

lele brat pa ti si mi u mozok :nesvest:.....potpolno isto mislenje ama potpolno ISTO

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
одлично верувам во бербатов дека мозе да игра во ман утд со роналдо руни и тевез ке бидат феноменален напад ,,, само да не е некоја шпекулација на медиумите

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
одлично верувам во бербатов дека мозе да игра во ман утд со роналдо руни и тевез ке бидат феноменален напад ,,, само да не е некоја шпекулација на медиумите
Абе со медиумите секогаш е шпекулација зошто Фергусон кажа кон крајот на неделава можеби ќе има некој трансфер ама не напомена кој и што. Одма медиумива почнаа приказни Анри, Силва, Берба и сеа баш ќе видиме. Може ќе испадне сме купуле некој трет играч.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
ферги никогаш не казува кој играш ке го зема ако се секаваш како беше со ларсон никој ништо не знаеше ни играчите ,, како што викаш ти мозеби ке земе некој трет со ферги никогаш не се знае

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
јунајтед се откажа од берба и саа оде на анри
Каков Анри бе ти луд ли си ?Анри на Олд Трафорд не ни сакам да го замислам,а не па да игра за нас...Берба очигледно е нашиот нов играч..:vozbud::vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Абе не знам еве Чомбе ти си постар ама пак и не доволно ама сепак можеби знаеш ама не сум чул до сега. Некој 20 години барем во поновово време да опстане како тренер на еден тим. Еве ја да дека од на 4 години за Јунајтед сум ама тогаш сум знаел само за моите омилени тимови гајле ми било за други. Еве сега следам се и сешто ама историјата да им ја вртам ме мрзи. Еве ако знае некој нека пише. Јас се по комшии татко овој оној прашав и никој не знае поуспешен тренер од Фергусон. Дури и навивачи на најривалските тимови ама од постарите спуштаа капа за тоа.
Имаше еден тренер на Оксер мислам бил 48 години.И се пензионирал и пре некоја сезона пак го примија.Беше престар постар и од САФ.Бил и против правилникот заради староста не можел пак да се врати, ама го примија.Човече, ненормално е тоа:)

G

Gray Foxx

Гостин
Имаше еден тренер на Оксер мислам бил 48 години.И се пензионирал и пре некоја сезона пак го примија.Беше престар постар и од САФ.Бил и против правилникот заради староста не можел пак да се врати, ама го примија.Човече, ненормално е тоа:)
Тој трењер се вика Гај Ру. И беше трењер на Оксер 44 години :vozbud::vozbud:.
Институција е во Франција исто како Ферги во Британија.
:salut:
Едит
Андерсон дал гол за Бразил оти никој го нема пастирано?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе на Оксер. Ама јас пишав дали имал и успех и слично. Јас за оксер не сум слушал многу во Франција. Само за Лион и Марсеј така да пак не е исто.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Според странава која ја читам а не е од типот на гол и слично Берба треба да е наш пред мечот со Њукасл, еве и предходната недела кажаа дека Ван Дер Варт е пред потпис со Реал и за два дена стварно дојде па очекувам и овојпат да не погрешат во проценките зошто секогаш пишуваат информации од официјални извори

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
значи да очекувам бербатов да биде стартер против нјукас во неделата :vozbud::tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom