Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Море убаво сте им тргнале на Велешанине на претходните страници.
Туку оној несфатенион го гледам секое сабајле кога одам накај факултет. Главна фаца им е таму, сите околу него се.....

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Лупате слики за ремет од деца што имаат несекојдневно и чудно за нас презиме? We can do better than that, guys! Има материјал за лолкање и вии се каков си никаков, ама сте чепнале и сосема океј фаци. И не, не познавам никој на сликите.
Ај сите оставете си ја својата слика од табло тука. Сигурна сум дека никој нема да остане неизреметен.

Да дека глумам anti-joke chicken и дека if you lose one sense, your other senses are enhanced; that's why people with no sense of humour have an increased sense of self-importance и се тапа, ама ова е ниско.

Ah, gotta luv the Interwebz.

+1 за Тончи и останатите фаци кои оставија фап материјал.

EDIT: На двојкава во постов под мене, треба да им се стави по еден пиштол во рака, секако позата што ја направиле им плаче за тоа ѝ е совршена, и да се упукаат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Да не бидам базкилер али не ми беше мене ова поентава на темава кога ја отварав, првиот пост е со линк од On.net, сеа не може да го најде, Трендо знам ги постави па ја ги ископирав али вака реметов на децава некако не ми е по ќејф, нема смисла, поназад и едно дете со ментални проблеми е ставено, т.е. истото беше поставено деновите кога беше отворена темава, нема везе, ипак сметам дека се претерува а и не гледам бе поента децава на нет да се ставаат, прашање е и дали со нивна дозвола е ова направено.

Е сеа за браќава над мене ...

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Леле леле убавини,само за на панаѓур со домати да го плескаат.
Значи овие од уметничко се да ги собереме сите и да направиме циркус од нив,барем финансиски ќе ни бидат од корист.

п.с.До сите мајкоебани активисти што сега ќе ми продаваат муда за бубрези со тоа што ќе ме убедуваат дека имам предрасуди and shit...да ви биде јасно дека немам,ама презирам малоумни претставници на човечкиот род.
Чао,пријатно!
--- надополнето: 30 март 2012 во 04:27 ---
Патем,да ве поздравам :D
529000_398052073538746_100000018709769_1626441_576298633_n.jpg

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Средно уметничко, 2 класа 4 убави девојчиња > средно хемиско, 7 класа 1 убаво девојче

--- надополнето: 30 март 2012 во 11:48 ---
Сеа гледам кај Карев, и таму има убави девојчињааа, машала :)

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547

Презимето... :pos:

Оу, 20 слики лимит. Ајде доволно е :D
Овие беа што ми фатија око на прв поглед. :D :D[/quote]
Не ми го гибај другар ми ќе те кренам во воздух !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.973
Поени од реакции
73.968
Средно уметничко, 2 класа 4 убави девојчиња > средно хемиско, 7 класа 1 убаво девојче
Колку си грешка само...:D
Нема да ставам слики, ама се знам со неколку од четврта од хемиско, сите се убави (по сите стандарди :D).

Kajgana Shop

На врв Bottom