- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.884
Абе нели Платини кажа Барселона - Реал финале па затоа Милан има толку голем коефициент.
Ама Инзаги ако влезе не прашуваАбе нели Платини кажа Барселона - Реал финале па затоа Милан има толку голем коефициент.
Дај не заебавај, што ќе одлучува Ночерино вечерва? Може само да помогне неколку пати при пробиви или додавања на Меси, Чави, Санчез, Иниеста... Некој од овие ја решава утакмицата вечерва, па ако сакаат и 5 Ночериновци нека стават. Се читаме после утакмица, се надевам дека ќе бидам во право.Човекот на одлука вечерва:
Не е пријавен оваа сезона за да игра лига на шампиониАма Инзаги ако влезе не прашува
Јас ти викам. Ночерино е потенцијалниот човек на одлука, од кај страната на миланезите.Дај не заебавај, што ќе одлучува Ночерино вечерва? Може само да помогне неколку пати при пробиви или додавања на Меси, Чави, Санчез, Иниеста... Некој од овие ја решава утакмицата вечерва, па ако сакаат и 5 Ночериновци нека стават. Се читаме после утакмица, се надевам дека ќе бидам во право.
Да не мислеш на оваа тема.Темава ќе експлодира за едно 2 саата
Милан не губи затоа што Милан сезонава игра супер фубал.Dobro be,koga i da igra Barca,odma ovde se polnat stranite so fanovi na RM i Celzi,i kako toa sto i da se sluci neka se sluci Milan ne gubi vecerva,zosto taka ?Znaci samo da se hejta ncnc greota...
Inace ocekuvam dobar natprevar,i ne znam zosto Pep go igra Keita vo sredina a go rasipa trioto Xavi-buskets-Iniesta...
ajde so sreka...