господине паметен..кога се дрзнуваш да навредуваш без никаква основа тогаш продолжи до крај бидејќи ти не си единствениот што се разбира тука од фудбал и знае за се околу него..првичната цел на Челзи во овој натпревар според составот кој го извади знаеме која беше и според поставеноста се познаваше дека одат на нерешено и да не загубат и евентуално ако се укажи шанса да постигнат гол(што и беше случај)..Бенфика јас ја фалев како екипа бидејќи скоро цела сезона ги пратам како играат и можи да се напише само пофални зборови за нив но тоа што формата му опадна баш во овај месец и пол тоа е вина на Хесус нивниот менаџер ..некни против Олахоненсе неможеа да победат..муабетот ми беше дека Челзи денес се извлече со лошите судиски одлуки на Таљавенто и неискуството на одредени поединци во составот на Бенфика а тоа дека се подобра екипа можиш само на прва година средно што се да му објаснуваш..друг пат кога ќе реплицираш внимавај како ќе се обратиш бидејќи те имам заприметено кога некој ти реплицира ти веднаш вреѓаш на најразличен начин..
Кого навредив? Ако некој не можи да сфати дека фудбалот има многу страни и не е само трчање и пимплање на топката, тоа е негов проблем и тој за мене е копук.
Челзи извади ваков состав од причини кои што ги опишав во претходниот пост, кој ти си го скратил, дочитај го, па после можиш да коментираш за ова. Мене, со должно извинување за изразов, ме заболе кој бил виновен шо таа некаква форма на Бенфика паднала баш овај месец, на овој натпревар Бенфика или не знаеше шо сака или пак знаеше, ама не беа способни да го спроведат истото - или сума сумарум, не постигнаа никаква цел.
Таљавенто имаше еден тон сомнителни фаули досудено за двете страни, тоа шо отскукнува на штета на Бенфика е недосуден пенал по раката на Тери. Јебига, Челзи преживеа и фантомски гол од Ливерпул, и судиски масакар на домашен терен против Барселона. И?
Ништо од тоа не го менува фактот дека на споменатите дуели Челзи не постигна тоа шо сакаше и не заслужи ништо од тие дуели со Ливерпул и Барселона, исто како шо и вечерва Бенфика не заслужи ништо од дулеов против Челзи.
Мене никој не ми реплицираше, ни пак јас реплицирав на некого со навреда. За крај, прочитај го пак првиот мој параграф од овој пост.