Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ibra ke bide izoliran,ke go cuvat dvajca valda,,,mislam deka Boa ili binjo najmalce eden gol ke davat..ne bilo prolem napadot ova sezona,ama Antonini vs Mesii :(

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Е шо на гости ли играме па со белите, треба Барселона да е со црните гостински дресови.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Сонував конечен резултат 1-0. Стрелец Робињо.
Деновиве главна окупација ми е со која постава ќе излезе Алегри и каква тактика треба да поставиме.
Изгледа и немам некој социјален убав живот, а и плус кладен сум на неколку места...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Aj замислите да пбедиме со гол на Анте/Бонера хахахха, ќе биде тоа за паметење.
Како и да е мора да се победи вечер, мора да се докаже дека ова е Милан ни Барса не може да го сопре, гол никако не смее да се прими најмаце 0-0 да заврши ако не можеме да издвојуваме победа. Барса од почеток ќе проба да напаѓа, но ако сме малце умни и стпливи можеме да ја земиме играта во наши раце :icon_lol::icon_lol:
И да со 0-0 можеби ќе се задоволам со оглед на составот, но со изгуба не се задоволувам како повеќето овде „од најдобрите ќе сме испаднеле“, Барса можеби се најдобри но не се непобедливи!!!
Сега уште составот да излезит
Ајдееееее одиме на победа, почнаја да се одбројуваат минути и секунди едвај чекам.

едит: Влегвам во фан клуб Барса и си помислив ја згрешив темата во фан клуб јуве ко да сум влегол исто :pos: На кое ниво паѓаат...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Barca: Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Busquets, Xavi, Keita; Alexis, Iniesta, Messi.

Milan: Abbiati, Bonera, Mexes, Nesta, Antonini, Seedorf, Nocerino, Ambrosini, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Очекувам Зедорф да распали со тие неговите балерини. :D

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Добар состав, Аквилани влегува на местото на Седорф (се надевам ќе изигра квалитетно прво полувреме) во второ полувреме и еден топ во голот на Валдес ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Subs: Amelia, Yepes, Mesbah, Aquilani, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy.

Клупата е одлична според мене !

Ајде момци со среќа па се читаме после натпреварот !

ФОРЦА МИЛАН !

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Ибра, за да си ја крунисаш кариерата, однесни не во Монако и Минхен!

Kajgana Shop

На врв Bottom