(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Денес обавезно ке го глеам и баш као што кажавте вистински тест за манчестер пред премиер лига...а у комјунити шилд со кој ке игра некој знае? или уште немаат кажано? btw со срека нека ни е да ги срониме јуве:helou:
Аман бе, противникот се знае уште пред финалето во ЛШ! Манчестер ќе игра против победникот во ФА Купот, односно против Портсмут.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517
Аман бе, противникот се знае уште пред финалето во ЛШ! Манчестер ќе игра против победникот во ФА Купот, односно против Портсмут.
добро бе не сум информиран ебате беља не се пали!:helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
добро бе не сум информиран ебате беља не се пали!:helou:
Абе чоек што сакаж бе тоа е од дамна правило не е од вчера плус овде се крв даваме за јунајтед како да не се палиме:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еве ја листата на најдобри клубови во Светот
Прв се знае, Јунајтед.......тука

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Не седи ако имас сигурно место кај да ја гледас оди зошто и за напреварот со петерборо во програмата на спортклуб ја пишуваше како директен пренос па не ја даваа. Така да не ми се сигурни. А знам дека раи уно кога даваат фудбал ја кодираат особено кога игра италјанска репрезентација. А инаку на спорклуб исто така ја најавуваат и вечерашнава со јуве а дали ке ја даваат е прашање?:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не седи ако имас сигурно место кај да ја гледас оди зошто и за напреварот со петерборо во програмата на спортклуб ја пишуваше како директен пренос па не ја даваа. Така да не ми се сигурни. А знам дека раи уно кога даваат фудбал ја кодираат особено кога игра италјанска репрезентација. А инаку на спорклуб исто така ја најавуваат и вечерашнава со јуве а дали ке ја даваат е прашање?:toe:
Раи ја кодираат кога играат италијански клубови, а кога игра репрезентацијата не. Јас до сега имам гледано многу натпревари на Раи1. Но вечер е пријателски натпревар така да има шанса да не ја кодираат!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Ако нема на Раи Уно, ќе шетаме низ кладилници.. :pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
абе ај на нет ке ја гледам знам дека раи1 нема да ја дава односно ке го замрзнат каналот:toe:секогаш е така

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom