UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Поради поседот мислев дека си фан на барса па така нагалено ги викам фановите глорихантери :icon_lol:
Мн смешно изгледа ова кога ќе го пише фан на реал кога полно од фановите мислат дека КР е Роналдо (Бразилецот) :D

Него да не прерасне во нова детска Реал вс Барса дискусија, вечер очекувам подобри утакмици од вчера. Очекувам тврда утакмица од страна на Милан, не ми е јасно уште зошто ги потценуваат толку, повеќе шанса им дадоа на Апоел вчера против Реал него на Милан против Барса.
Нека победат подобрите!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Нема шанси вечер Милан да губи.
Ако некој може да ја елиминира Барса тоа е Милан.
Вечер ќе има многу голови и очекувам добар фудбал

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Све ми се чини дека тој што вечерва ќе игра на местото на Силва, ќе ја изигра утакмицата на кариерата... :sneaky:

Бонера мејби !? :ROFLMAO:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Све ми се чини дека тој што вечерва ќе игра на местото на Силва, ќе ја изигра утакмицата на кариерата... :sneaky:

Бонера мејби !? :ROFLMAO:
Мексес-Неста, Бонбонера ќе биде бек ама не е сигурно :D

H

HoT IcE

Гостин
Вечер сакам Милан да ја елиминира Барселона, сезонава се убер јаки и во Калчо и во ЛШ, верувам дека можат да победа и покрај тоа што имаат доста повредени.:свиркам:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Незнам зашто толку е подценет милан, има коеф 4,75 за победа/ Не е до толку да нема шанси бе, 4врт финале е не е заебанција. Башка јаки се ова година

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Стварно мене не ми е јасно зошто сите толку ја фаворизираат Барса.
Милан и Барса играат најдобар фудбал сезонава и мило ми е што се паднаа меѓу себе во ЛШ.
Повеќето ги гледаат Барса во финалето уште од сега.Само навивачите на Барса малце потивки се затоа што потајно се плашат од Милан.
И со право.Иако не игра Тијаго Силва Милан вечер не губи !

Ама кладилнициве па.....
Челзи гостува кај Бенфика 3 коеф. за Челзи !
А што направиле Челзи во ЛШ последниве сезони што направиле Бенфика....

Барса гостува кај Милан 1.8 коеф за Барса.
Па Барса да гостуваше кај Металист ќе се мачи да стигне до победа а камоли против Милан.
Можеби Барса ќе оди понатаму ама Милан вечер не губи.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^
Годинава Милан многубројните и честите повреди го спречуваат да игра ептен добар фудбал,значи нема утакмица сезонава што ја имаме изиграно со прв состав ама онака асално.

Баш се спремам да напраам една анализа околу тоа за викендов,ко ќе иам повеќе слободно време.

Инаку излегоа составите,кај Барса само не очекував Кеита ама Гвардиола сигурно си има некоја замисла со него.

Со среќа на двата тима,нека победи подобриот,нека нема судиски грешки,сакам да гледаме епски дуел како што само Барса и Милан би приредиле.

Се читаме со анализи/пофалби/поплаки после утакмицата !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Абе АПОЕЛ имаа помал коефициент вчера од што има Милан денеска.. Мислам, стварно не ми е јасно потценувањето на Милна, или поточно кажано преценувањето на Барселона.. Нормално, јас сум за Милан, за да не ја одбрани Барса титулата.. Па ај со среќа нека е на двете екипи..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom