(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
прочитав на спортал.бг дека тотенхем се подготвени да ја прифатат понудата за бербатов на јунајтед за 28 милиони фунти само се чека на рамос ада го купи или павличенко или аршавин

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Јас сум против купувањето на Бербатов, ама поарно нешто, отколку ништо.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Do ponedelnik Aresavin treba da bide igrac na Totenhem pa da ocekuvame Berbatov da stane igrac na Manchester slednata nedela. Ferguson izjavi deka ima vreme za 1 do 2 zasiluvanja.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Луѓе едно прашање ве молам..
Дали имате некоја информација дека натпреварот со Еспањол ќе се пренесува на некоја телевизија?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Луѓе едно прашање ве молам..
Дали имате некоја информација дека натпреварот со Еспањол ќе се пренесува на некоја телевизија?
Тешко дека ќе го пренесуваат, ама на интернет ќе си гледаме. :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
абе било што снимка пренос само да се гледа ама јас не ја фајкам таја програма:nenene::toe:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Мислам дека Блатер ќе ги смени правилата и ќе има по 13 стартери во секој тим заради големиот број ѕвезди во Задрид кои заслужуваат првотимски статус.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Мислам дека Блатер ќе ги смени правилата и ќе има по 13 стартери во секој тим заради големиот број ѕвезди во Задрид кои заслужуваат првотимски статус.
Бо...сја от спанје станав..се згазив смеење ко го прочитав твојов пост...:pos2:

То блатер копилето мамата да му ја еб*м најубо ќе е да си го клајт дресон на педерине и да шетат со него...или да воведит правило дека на сите утакмици кога Реал “за го ебам“ (З)мАДРИД ќе игра, судиите да мора да досудуваат пенали за нив..или во најмала рака да поништат чисти голови...(кај ми текна сеа на ова...сеа ќе барам по архива,еден гол на Јорк кој му беше поништен поради наводен офсајт,да видам што беше) :)

Ами за Утре..секако ќе си гледаме на интернет , прошталната утакмица на Оле несмееме да ја пропуштиме..али реков случајно да не имаа некоја телевизија да бара ,да ги натерам овие од кабловска да ја пуштат за утре....

Ајт позздрав за сите фанови на Јунајтед на кајгана, од претоплиот Ресен !!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Бо...сја от спанје станав..се згазив смеење ко го прочитав твојов пост...:pos2:

То блатер копилето мамата да му ја еб*м најубо ќе е да си го клајт дресон на педерине и да шетат со него...или да воведит правило дека на сите утакмици кога Реал “за го ебам“ (З)мАДРИД ќе игра, судиите да мора да досудуваат пенали за нив..или во најмала рака да поништат чисти голови...(кај ми текна сеа на ова...сеа ќе барам по архива,еден гол на Јорк кој му беше поништен поради наводен офсајт,да видам што беше) :)

Ами за Утре..секако ќе си гледаме на интернет , прошталната утакмица на Оле несмееме да ја пропуштиме..али реков случајно да не имаа некоја телевизија да бара ,да ги натерам овие од кабловска да ја пуштат за утре....

Ајт позздрав за сите фанови на Јунајтед на кајгана, од претоплиот Ресен !!
Ај поздрав и од тебе од потполото Скопје хехе. Туку тој блатер да кажам у гз да го ебам џабе ќе е изглеа калдерон стално го ебе па се му прави некои услуги и го подржува.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ај поздрав и од тебе од потполото Скопје хехе. Туку тој блатер да кажам у гз да го ебам џабе ќе е изглеа калдерон стално го ебе па се му прави некои услуги и го подржува.
Аман бе ти, Хулиган, Калдерон, па полека малце за кај Блатер.Со ред се оди тука:pos2:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Blater moze samo da im go pusi k*rot na Manchester.:salut:
I da ne govori nogo.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
You are my Solskjaer
My only Solskjaer
You make me happy
This guy is great

Утре го испраќаме во легендите, се повлекува од активно играње фудбал, оваа сезона тој ќе ги води резервите на Јунајтед. Главен виновник за тројната круна во 1999 година. Оле Гунар Солскјер. Риспект.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
а бе овие од Челзи уште не научиле како се шутира пенал:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom