Стојан се прекрсти во Андреа бидејќи се чувствува како женско.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Барем има поим дека сеуште личи на машко, името му значи „мажествена“.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Дарува бубрег затоа што навистина ја разбира потребата и сочувствува со некој или тоа го прави само да докаже ако сум јас ваков/ваква сепак знам за хуманост.

Ако му се врати сопругата со децата пак ќе биде машко. А во женско се преобразил затоа што му избегале ?? Не го сфатив ликов или ми се спие мене, што е работава ?

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
MILF/DILF

Нели...... оваа.... ја имаше на вести пред неколку месеци дека ја тепале или и се заканувале? Ако не сум грешка сега...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Што мислите за ова? :coffee:

Бројот на педерите константно расте, иако ја немаат опцијата- можност за размножување.
Стојан си го сменил никот?
Предлог за преместување во ЧДА, да дојде до израз темава односно да дискутираме како што доликува:pos:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Можам да го замислам темплејтот на аут оф офис на Стојан. :D
I will be out of the office for the next two weeks for medical reasons. When I return, please refer to me as Andrea instead of Stojan.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Можел да се преименува во Стојанка....поедноставно ќе било

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Почнаа да се множат,не мие јасно за овој како ке се појави пред сопствените деца,се запрашал ли тој со каков срам живеат неговите деца, Му текнало после две деца во брак чекај ке менјам пол ке си ја откривам сексуалната ориентација...... море стап треба на тебе

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
:facepalm: Тешка и забегана будала само се прашувам колку пати го примил чисто информативно :D
Сака публицитет помеѓу овие педериштава :D знаеш да си фати некој си детчко поубав со поголем малце да го заболит дупето :D:pos:
Од 2009 година Јакимовски Стојан станува Јакимовска Андреа - Го задржува машкиот пол но се чувствува како жена а се доживува како хетеросексуалец.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
In Soviet Macedonia logic fucks you!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од 2009 година Јакимовски Стојан станува Јакимовска Андреа - Го задржува машкиот пол но се чувствува како жена а се доживува како хетеросексуалец.
Реченицава сложена за разбирање :D

Kajgana Shop

На врв Bottom