S
stefi
Гостин
middle age crisis.
Веќе сега диалогов доби правилен пат.И треба човеЧтсвото да се пресели, тесно е на земјава, се гушиме.
Превод:
Не се сметај себе си дека си паметна, оти надвор дува ветер, а мајка ми е на работа.
И овде тешка смисла извади, да кажам и јас дека немам предрасуди за луѓето кои не се облекуваат на кратки ракави на ова топло време.
Да ти одговорам на твој начин: Ти ќе ми кажуваш што да правамВеќе сега диалогов доби правилен пат.
Не е толку битен правописот колку што е суштината, а ти МОЖЕБИ ја разбра.
Не се сметај попаметна од 90% населението на Македонија, а тоа го правиш со негирање на менталниот стаф односно реметење на тие што со своеволно се прават изроди.
Немам предрасуди према луѓето кои немаат страм да го искажат реметењето врз некој со прости зборови. Ако треба и ќе аплаудирам како подржувач додека ги напаѓаат. Прочитај на што се однесува цитатот, МОЖЕБИ ќе ти стане јасно.
Пс. Ниту сум се согласил со тебе во некоја дискусија, ниту пак ќе се согласам. А тоа што не припазвам на правописот или интерпукциски знаци во темите на ЧДА воопшто не е битно. Постојат сериозни теми каде знам како да се изразам.
Ак сакам и охридски ќе си зборвам, ти не морат да ме читаш ак не ти се свиѓат и место точка на крај две точки и настредина извичник ќе си напишам .!.
Оваа мислава од на фејзбук да не ја копира.Да ти одговорам на твој начин: Ти ќе ми кажуваш што да правам
ЧовеЧството два пати го напиша исто, не е тоа грешка туку незнаење. Кога веќе аплаудираш на глупости почни од себе си МОЖЕБИ ќе НАУЧИШ.
Да од фејЗбук ја копиравОваа мислава од на фејзбук да не ја копира.
И да ти кажувам нема да ме послушаш. Да постоеше мерило за тврдоглавост и инает твојот коефициент ќе беше двапати поголем од нормалниот. Некои тврдоглавоста ја сметаат како доблест но во конкретниов пример не е.
Топ си, кисче, лајк... морам да ти го украдам... Извини <3Да од фејЗбук ја копирав
реметење на тие што со своеволно се прават изроди.