Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Antonio Valencia,
Gonna beat a man or two,
Antonio Valencia,
He’s from Ecuador, it’s true.
Watch him running down the wing,
Watch the trophies he will bring,
Watch Old Trafford rise and sing,
It’s a goal,
So nice one Tony.
Antonio Valencia Chant
Па е експеримент. Еве што кажа денес САФШтета, мислам дека сум најголем поддржувач на Бербатов на цел свет и дури и мене ми се плаче кога го нема на терен а камо ли можам да замислам нему како му е!
И слободно против сите што безрезервно го браните Фергусно можам да го наречам тимов годинешен експеримент. Експеримент кој не чинеше место прво во ЛШ, а после и во ЛЕ! Велбек е супер талент и ќе биде одличен играч, ама тука се подвлекува делот "ќе биде", а сега не е ни малку компетентен да се форсира на место на бербатов, кога знаеме секогаш кога игра првотимец какво влијание има на екипата, едноставно по-интелигентен напад гледаме со неговото присуство!
ова изјавава е кога ќе заебеш нешто и да пробаш на интелигентен начин да се искупиш, од типот: знаев што правам само не ми испадна како што планирав. минхен ги тресеше базел 7-0, валенсија билбао 0-3 во гости, а имаме сто пати поквалитетна екипа посебно од валенсија, значи не дека противникот бил многу јак туку дека ние внатре сме си ја заебале работата! Единствено логичко објаснување!Па е експеримент. Еве што кажа денес САФ
"We are in the right place, at the right time and, most importantly, with the right players. We have deserved the criticism that has come our way in Europe this season. I take my share of the criticism too with my selections. I took too many chances giving young players a run-out in [UCL] an attempt to speed up their development & perhaps I asked too much. Long-term we might get the benefit, but not in the minds of our supporters - who want to see us win. So we let the fans down and I won't take as many chances next season."
И мене исто ми е премногу жал што не игра Бербатов ама и кога го продаде РвН за да има простор за Руни се покажа добитно. Жртва на тактиката е Бербатов, а мора да го даде затоа што греота е таков играч да скапува на клупа. Заради тоа ги даде и О`Шеј и Браун.
Знам, but it is never boring being a Manchester United fanПризнанието стално чиниА мене ми е многу криво што испаднавме од лига шампиони посебно со оглед на смешните беззвучни имиња на противниците што ги имавме, уште си ја тепам главата кога ќе ми текне на групата.
И 2007 испаднавме од Милан па наредната беше wee heeИ демек со Гаитан или Хазард ќе сме кој знае колку посилни, па ако сега неможеме, наредната сезона ќе можеме да се носиме со Реал и Барса??
Мене ми е ептен мака што испаднавме од таква смешна група.. За Лига Европа не ми е мака, тогаш само ме изнервира незаинтересираноста од фудбалерите, посебно на реваншот.. Ама тоа е, ни остана сега Премиер Лигата и таа мора да се освои.. Оваа е прва во последните 10 сезони, во која не сме во финале на некој куп.. Ама лигата ќе ја освоиме, па што сака нека биде..