Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
It difficult to imagine a life without Manchester United; waking up in the morning and not wearing my United colours to come to practice; not kidding around with the boys in the dressing room; not listening to your prep talks during half-time; not going out there on the field and hoping to score. There are too many memories attached to Old Trafford.

^^Ме трогна ова чоече! : //

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
But before I can term myself as a ‘Manchester United player’, I am a footballer first. My heart lies in playing the game and serving my team. And with this very heavy heart I would like to tell you to either let me play or let me move out gracefully. It was my dream to get old and tire in the United shirt, but that dream will perhaps remain a dream.
ФУ ЦК!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Antonio Valencia,
Gonna beat a man or two,
Antonio Valencia,
He’s from Ecuador, it’s true.
Watch him running down the wing,
Watch the trophies he will bring,
Watch Old Trafford rise and sing,
It’s a goal,
So nice one Tony.

Antonio Valencia Chant

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Штета, мислам дека сум најголем поддржувач на Бербатов на цел свет и дури и мене ми се плаче кога го нема на терен а камо ли можам да замислам нему како му е!
И слободно против сите што безрезервно го браните Фергусно можам да го наречам тимов годинешен експеримент. Експеримент кој не чинеше место прво во ЛШ, а после и во ЛЕ! Велбек е супер талент и ќе биде одличен играч, ама тука се подвлекува делот "ќе биде", а сега не е ни малку компетентен да се форсира на место на бербатов, кога знаеме секогаш кога игра првотимец какво влијание има на екипата, едноставно по-интелигентен напад гледаме со неговото присуство!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Штета, мислам дека сум најголем поддржувач на Бербатов на цел свет и дури и мене ми се плаче кога го нема на терен а камо ли можам да замислам нему како му е!
И слободно против сите што безрезервно го браните Фергусно можам да го наречам тимов годинешен експеримент. Експеримент кој не чинеше место прво во ЛШ, а после и во ЛЕ! Велбек е супер талент и ќе биде одличен играч, ама тука се подвлекува делот "ќе биде", а сега не е ни малку компетентен да се форсира на место на бербатов, кога знаеме секогаш кога игра првотимец какво влијание има на екипата, едноставно по-интелигентен напад гледаме со неговото присуство!
Па е експеримент. Еве што кажа денес САФ

"We are in the right place, at the right time and, most importantly, with the right players. We have deserved the criticism that has come our way in Europe this season. I take my share of the criticism too with my selections. I took too many chances giving young players a run-out in [UCL] an attempt to speed up their development & perhaps I asked too much. Long-term we might get the benefit, but not in the minds of our supporters - who want to see us win. So we let the fans down and I won't take as many chances next season."

И мене исто ми е премногу жал што не игра Бербатов ама и кога го продаде РвН за да има простор за Руни се покажа добитно. Жртва на тактиката е Бербатов, а мора да го даде затоа што греота е таков играч да скапува на клупа. Заради тоа ги даде и О`Шеј и Браун.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Па е експеримент. Еве што кажа денес САФ

"We are in the right place, at the right time and, most importantly, with the right players. We have deserved the criticism that has come our way in Europe this season. I take my share of the criticism too with my selections. I took too many chances giving young players a run-out in [UCL] an attempt to speed up their development & perhaps I asked too much. Long-term we might get the benefit, but not in the minds of our supporters - who want to see us win. So we let the fans down and I won't take as many chances next season."

И мене исто ми е премногу жал што не игра Бербатов ама и кога го продаде РвН за да има простор за Руни се покажа добитно. Жртва на тактиката е Бербатов, а мора да го даде затоа што греота е таков играч да скапува на клупа. Заради тоа ги даде и О`Шеј и Браун.
ова изјавава е кога ќе заебеш нешто и да пробаш на интелигентен начин да се искупиш, од типот: знаев што правам само не ми испадна како што планирав. минхен ги тресеше базел 7-0, валенсија билбао 0-3 во гости, а имаме сто пати поквалитетна екипа посебно од валенсија, значи не дека противникот бил многу јак туку дека ние внатре сме си ја заебале работата! Единствено логичко објаснување!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе кога ќе згреши нешто Фергусон и не кажува дека вината е во него, не ви чини. Кога ќе признае, пак не ви чини. :) Според мене не ни згреши, не можеме стално да се ослонуваме на Видиќ, Фердинанд, Керик, затоа тука се Џонс, Смолинг, Клеверли, близнаците, Велбек... Јас не жалам што отпаднавме во ЛШ, не можеме да одиме до финале секоја година. Знаев уште од кога го земавме Џонс сезонава дека ќе пробува да ги интегрира младите што повеќе оваа сезона а и така и треба. Зошто ако цело време ги форсираме горенаведените искусни играчи, ќе бидеме ко Челзи и Интер што се моментално, две сезони без ништо посебно освоено и цел тим стигнат за реновирање. Ама ова е само мое мислење, не мора да се согласувате.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Признанието стално чини :) А мене ми е многу криво што испаднавме од лига шампиони посебно со оглед на смешните беззвучни имиња на противниците што ги имавме, уште си ја тепам главата кога ќе ми текне на групата.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Признанието стално чини :) А мене ми е многу криво што испаднавме од лига шампиони посебно со оглед на смешните беззвучни имиња на противниците што ги имавме, уште си ја тепам главата кога ќе ми текне на групата.
Знам, but it is never boring being a Manchester United fan :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас се согласувам подобро што отпаднавме оваа сезона од Лш зошто немаше шанса да ја освоиме титулата моментално не можеме да се носиме со Реал и Барса па и со Баерн оваа сезона е сезона каде имаме смена на генерација и не може да очекуваме да освоиме тројна круна ,но за следената очекувам да бидеме конкуренти веќе се уклопија новите играчи во тимот и со 2-3 добри засилувања(Гарсија,Гаитан/Хазард и може некој лев бек ) ќе имаме многу јака екипа која ќе е конкурентна во ЛШ во следните сезони оваа година да си освоиме 20-та титула во ЕПЛ (во што сум се спосигурен дека ќе се случи ) би било супер :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
И демек со Гаитан или Хазард ќе сме кој знае колку посилни, па ако сега неможеме, наредната сезона ќе можеме да се носиме со Реал и Барса??

Мене ми е ептен мака што испаднавме од таква смешна група.. За Лига Европа не ми е мака, тогаш само ме изнервира незаинтересираноста од фудбалерите, посебно на реваншот.. Ама тоа е, ни остана сега Премиер Лигата и таа мора да се освои.. Оваа е прва во последните 10 сезони, во која не сме во финале на некој куп.. Ама лигата ќе ја освоиме, па што сака нека биде..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него, кога сме веќе кај младите играчи, запамтете ги овие две имиња - Џек Бармби и Аднан Јанужај. Првиов е лево крило и напаѓач, постигнува гол скоро секој натпревар, син на поранешен фудбалер и веќе доби неколку повици за Англија У18. Вториов е ко зипуван Роналдо, сегде се пробива и му мести голови на првиов.

Едвај чекам да почнат за резервите и првиот тим за две до три години.

--- надополнето: 25 март 2012 во 22:58 ---
И демек со Гаитан или Хазард ќе сме кој знае колку посилни, па ако сега неможеме, наредната сезона ќе можеме да се носиме со Реал и Барса??

Мене ми е ептен мака што испаднавме од таква смешна група.. За Лига Европа не ми е мака, тогаш само ме изнервира незаинтересираноста од фудбалерите, посебно на реваншот.. Ама тоа е, ни остана сега Премиер Лигата и таа мора да се освои.. Оваа е прва во последните 10 сезони, во која не сме во финале на некој куп.. Ама лигата ќе ја освоиме, па што сака нека биде..
И 2007 испаднавме од Милан па наредната беше wee hee :D

Kajgana Shop

На врв Bottom